Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Όλες οι επιστήμες εισάγουν το μοντέλο "tri - anthropo - type paschalidis"



Ενώ ο Ακαδημαϊκός Δρ. Ψυχολογίας Γιώργος Πασχαλίδης βρίσκεται ήδη στην Μόσχα με τους συνεργάτες του, που σε πρόσφατα δημοσιεύματά μας σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται σε εξέλιξη μία νέα παγκόσμια πρόσκληση συμμετοχής για το μοντέλο "tri-anrhropo-type" και τον δημιουργό του.

Αυτή την φορά ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης (WCE-2017) στην Ιρλανδία από  17 έως 19 Ιούλη 2017.

Ολόκληρη πλέον η διεθνής επιστημονική κοινότητα, όλες οι κατηγοριοποιημένες Επιστημονικές Ενώσεις, τα μεγάλα Διεθνή Πανεπιστήμια, τα φημισμένα Διεθνή Ερευνητικά Κέντρα, ζητούν την συμβολή, την συνεργασία και την παρουσία του Ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη.

Πρόθεσή τους, επιδίωξή τους αλλά και πρακτική τους πλέον είναι να συμπεριλαμβάνουν το μοντέλο στις εφαρμογές τους, στον πυρήνα των ερευνών τους, στο περιεχόμενο της οποιασδήποτε επιστημονικής τους έρευνας.

Η μία αναγνώριση διαδέχεται πλέον την άλλη. Όλα αυτά βεβαίως καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον αποφασιστικό ρόλο που εκφράζει πλέον η τυπολογία του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στην σύγχρονη εξέλιξη όλων των νέων αλλά και εφαρμοσμένων επιστημών. 


Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04

Γιά περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: