Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης


Σε άλλη μια επιστημονική συνάντηση συμμετείχε ενεργά ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης από 24 έως και 27 Απρίλη 2016. Αυτή τη φόρά στο Δουβλίνο όπου διεξήχθει το Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης.


Το ενδιαφέρον ήταν έκδηλο απο όλους τους συμμετέχοντες για το περιεχόμενοι της εισήγησης που έκανε ο κ. Γ. Πασχαλίδης με την μεταφραστική συμβολή του κ. Ανδρέα Ροσίδη.

Αναλύθηκε διεξωδικά το μοντέλο των τριών ανθρώπινων τύπων, και πως αυτό μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην επιμορφωτική διαδικασία όλων των επιπέδων εκπαίδευσης. 


Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης με την λήξη του Συνεδρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Με την ολοκλήρωση του παγκόσμιου συνεδρίου IICE-2016 στο Δουβλίνο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συνεδρίου Charles A. SHONIREGUN καθηγητή της εφαρμοσμένης διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων πληροφορικής, ιδρυτής του Infonomics Society για το μεγάλο ενδιαφέρον του στην ανακάλυψή μου το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis. 

Αυτές τις τρεις ημέρες, ήρθα σε επαφή με τους εκπροσώπους των University of Cambridge, Harvard, Trinity college, UCL, κ.α., ερευνητές και επιστήμονες που ηγούνταν στον εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό χώρο, από διαφορετικές χώρες . Η πιο δυνατή όλων ήταν αυτή με τον καθηγητή Charles A. SHONIREGUN με τον οποίο συζητήσαμε για την ανάδειξη της νέας ψυχολογίας, του Μοντέλου Πασχαλίδη, σε όλο τον κόσμο. Επιστέγασμα της συζήτησης μας ήταν το ξεκίνημα μας πολύ όμορφης συνεργασίας με την πραγματοποίηση συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την εφαρμογή του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type σε όλους τους τομείς της επιστημονικής και κοινωνικής ζωής.

Στον καθηγητή, ερευνητή και συγγραφέα κ. Γιώργο Πασχαλίδη, απενεμήθει έπαινος και πιστωποίηση συμμετοχής, όπου και σας την παρουσιάζουμε πιο κάτω:


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: