Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τα νευρωνικά μονοπάτια του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η ανάλυσή τους στη Σάμο (φωτορεπορτάζ)




Μια σπουδαία μέρα για το Νησί μας. Σε ένα σοβαρό κοινωνικό και επιστημονικό γεγονός εξελίχθηκε η παρουσία και η διάλεξη του Ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη την περασμένη Κυριακή 9 του Απρίλη στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πρωτεύουσα του Νομού Σάμου.


Η Διάλεξη αλλά και οι προσωπικές επαφές που είχε ο Καθηγητής ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν στις 2 τη νύχτα. 

Από τον αγαπητό μας κ. Γιώργο Πασχαλίδη έγινε ανάλυση των νευρωνικών μονοπατιών των τριών ανθρώπινων τύπων καθώς και παρουσίαση των εφαρμογών της τυπολογίας στη καθημερινή μας ζωή. 

Αναφορά έγινε βεβαίως στο παρεμβατικό συμπληρωματικό αλλά και "ανατρεπτικό ρόλο" του μοντέλου σε όλες τις επιστήμες καθώς και φυσικά στη νέα επικείμενη διεθνή Ακαδημία που σύντομα θα δημιουργηθεί στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. 

Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική αφού όλες αυτές τις ώρες υπήρχε συνεχιζόμενη κινητικότητα της προσέλευσης των ανθρώπων που ενδιαφέρονταν να παρακολουθήσουν τον κ. Πασχαλίδη και να επικοινωνήσουν από κοντά μαζί του. 

Μαζί με τον Καθηγητή κ. Γιώργο Πασχαλίδη στην Σάμο βρέθηκε και ο στενός του συνεργάτης κ. Δημήτρης Ψύχας που συνέβαλε και εκείνος με τη σειρά του τα μέγιστα, στην επιτυχία της προχθεσινής εκδήλωσης. 

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε πίσω της και αυτή η 8η επίσκεψή του Ακαδημαϊκού, Δόκτορα ψυχολογίας Γιώργου Πασχαλίδη στην Σάμο και εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" μαζί με τις ευχαριστίες μας, ευχόμαστε σύντομα να τον υποδεχθούμε πάλι στο Νησί μας.



Αγαπημένε μας Καθηγητή σε ευχαριστοιύμε θερμά, σε αγαπάμε απέραντα, σε περιμένουμε σύντομα ξανά στο Νησί μας. 



















Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04 05

Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: