Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ανυπομονησία & χαρά στη Σάμο (video)



Άλλη μια υπέροχη βραδιά βίωσαν όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή διαδικτυακή διάλεξη του Ακαδημαϊκού Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη. 

Ο Πυρήνας των φίλων του Καθηγητή στη Σάμο, συνεπείς στο ραντεβού τους με την ευτυχία, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς" στην πρωτεύουσα του Νησιού.

Επικοινώνησαν μαζί του μέσω του "skype", και του έκφρασαν την αγάπη αλλά και την ανυπομονησία τους για την 8η επίσκεψή του στη Σάμο. 

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή 9 Απρίλη ο Καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου, όπου αναμένεται να δώσει στις 5μμ, άλλη μία σημαντική διάλεξη, για το μοντέλο των τριών ανθρώπινων τύπων και των εφαρμογών του στη ζωή μας. 


Στη συνέχεια θα έρθει σε προσωπικό διάλογο με τον καθένα από τους παρευρισκομένους ξεχωριστά και θα συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν, ενώ φυσικά η είσοδος θα είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Αύριο Παρασκευή ο Ακαδημαϊκός Γιώργος Πασχαλίδης από την ραδιοσυχνότητες του "Αρμονία 103,2 fm", θα μιλήσει, μετά τις 12μμ, στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη και θα μπορέσουμε να την ακούσουμε ζωντανά από ΕΔΩ....!

Στη συνέχεια αναμένεται να εξασφαλίσουμε την βαρυσήμαντη αυτή συνέντευξη, για όσους δεν τα καταφέρουν να την ακούσουν ζωντανά, και θα σας την παρουσιάσουμε από την σελίδα μας εδώ.


Ας παρακολουθήσουμε όμως τώρα, πιο κάτω, ολόκληρη την χθεσινή διάλεξη του αγαπημένου μας Καθηγητή, από το κανάλι του στο youtube



Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: