Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Στο Υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης


Σήμερα 19 Απρίλη 2017, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διπλωματικού Σώματος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχτηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών τον Ακαδημαϊκό Γιώργο Πασχαλίδη, μαζί με τους Ρώσους ακαδημαϊκούς συναδέλφους του Dr.Novikov και Dr.Tarasov, καθώς και τους Έλληνες συνεργάτες του.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών έλαβαν χώρα συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ακαδημαϊκό Γιώργο Πασχαλίδη, τους Ρώσους ακαδημαϊκούς συναδέλφους του Dr.Novikov και Dr.Tarasov και τους αντιπροσώπους του Διπλωματικού Σώματος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μόσχα. 

Βασικό θέμα των συζητήσεων υπήρξε η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και η ενδυνάμωση της οικονομίας τους. Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν και οι δύο πλευρές για την εποικοδομητική συζήτηση που αποτελεί τη βάση της συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης βρίσκεται στην Ρωσική Πρωτεύουσα έχοντας πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων, επαφών και συμφωνιών για πολλά θέματα, που αναλυτικά έχουν παρουσιασθεί σε προηγούμενό μας δημοσίευμα και μπορείτε να βρείτε: ΕΔΩ....! 


Αμέσως μετά το πέρας των συζητήσεων, στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο ακαδημαϊκός Dr. Γιώργος Πασχαλίδης δώρισε σειρά των πολύτιμων βιβλίων του, που περιέχουν την ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, στο Κέντρο Ρωσικής Διπλωματίας, τα οποία και θα εκτεθούν στην κεντρική βιβλιοθήκη προς τιμή του μεγάλου Έλληνα επιστήμονα.

Να σημειώσουμε ότι μαζί με τον Ακαδημαϊκό Γιώργο Πασχαλίδη στην Μόσχα βρίσκονται και οι δύο στενοί του συνεργάτες, ο κ. Δημήτρης Ψύχας και ο κ. Ανδρέας Ρωσσίδης. Με βάση το πρόγραμμα που έχει ήδη δημοσιευθεί, στην Ρωσική Πρωτεύουσα αναμένεται να βρίσκονται έως και την Παρασκευή 21 Απρίλη.

Εμείς εδώ από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ", θα σας ενημερώνουμε συνεχώς όλες αυτές τις μέρες, για τις εξελίξεις της παρουσίας και των εργασιών του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη στην Μόσχα, ευχόμενοι για μια ακόμα φορά "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" σε όλες αυτές τις τόσο σπουδαίες πρωτοβουλίες και δράσεις του, που μας κάνουν ακόμα περισσότερο περήφανους. 


Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Σχετικά δημοσίευματά μας: 01 02 03

Δεν υπάρχουν σχόλια: