Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη της Ακαδημίας "NOOSFERA" στη Μόσχα


Ο Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Ψυχολογίας, Αντιπρύτανης της Ρώσικης Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας NOOSFERA και Πρύτανης της Ακαδημίας NOOSFERA Ελλάδας Γιώργος Πασχαλίδης, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρωσική Ομοσπονδία, στη Μόσχα, από τις 18 μέχρι και τις 21 Απριλίου 2017. 

Βασικός λόγος της επίσκεψης του καθηγητή είναι η παρουσίαση του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis στην έδρα του, στην Ακαδημία NOOSFERA και η εκπαίδευση επιστημονικής ομάδας, που θα αποτελείται από διεθνούς κύρους επιστήμονες της Ρωσίας, της Ελλάδας και άλλων χωρών καθώς και των Διδακτόρων της Ακαδημίας για την πραγματοποίηση εργασιών και δημοσιεύσεων στον τομέα της Ιατρικής και της διαστημικής τεχνολογίας. Επίσης θα γίνουν συζητήσεις για προγράμματα καινοτομίας​ και βελτίωσης σε προϊόντα και παρασκευάσματα​ στους τομείς της ιατρικής, ψυχολογίας και διαστημικών τεχνολογιών. 

Την επόμενη μέρα θα παρουσιάσει το επιστημονικό του έργο στους επιχειρηματίες του Σύνδεσμου Κατασκευαστικών Εταιριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας «Oboronstroy», με σκοπό τη δημιουργία μιας διεθνούς βιομηχανικής εταιρείας, η οποία θα στοχεύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στη Ρωσία, την Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Η ένωση «Oboronstroy», δραστηριοποιείται στον τομέα της αυτορρύθμισης του κλάδου των κατασκευών, της ενέργειας και της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας. Συζητήσεις θα γίνονται κατά την διάρκεια της ημέρας με το σύνδεσμο επιχειρηματιών της Ρωσίας για την ανάπτυξη επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα, τη Ρωσία και σε άλλες χώρες.

Προγραμματισμένη συνάντηση επίσης θα γίνει με επιχειρηματίες και διπλωμάτες στην Τράπεζα Μόσχας για επενδυτικά προγράμματα στην Ελλάδα που βασίζονται σε προτάσεις του Ακαδημαϊκού Dr. Γιώργου Πασχαλίδη.

Μία από τις πιο σημαντικές προγραμματισμένες επισκέψεις του Ακαδημαϊκού καθηγητή στη Ρωσία είναι η συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των συνεργατών του στο Υπουργείο Εξωτερικών. 



Η συνάντηση αυτή θα έχει θέμα την εδραίωση συνεργασίας και την υπογραφή μνημονίου μεταξύ της Ακαδημίας NOOSFERA της Ρωσίας και του παραρτήματος στην Ελλάδα καθώς και ρωσικών φορέων. Θα ακολουθήσει φιλικό δείπνο στο υπουργείο Εξωτερικών προς τιμή του ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη.

Η επίσκεψη θα κλείσει με την ξενάγηση του καθηγητή και των συνεργατών του στο κέντρο εκπαίδευσης των κοσμοναυτών αλλά και στο Μουσείο τους.

Ο καθηγητής μια μέρα πριν την αναχώρησή του στη Μόσχα, δήλωσε ότι η εφαρμογή του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis θα αποτελέσει τη βάση μεγάλων επιστημονικών επιτευγμάτων που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα.



Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/



Σχετικά δημοσίευματά μας: 01 02 03

Δεν υπάρχουν σχόλια: