Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Μέθεξη - Ευτυχία στη Σάμο (φωτορεπορτάζ)



Την Κυριακή 5 Φλεβάρη ο καθηγητής Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης βρέθηκε στη Σάμο στο ξενοδοχείο ΑΙΟΛΙΣ από τις 17:00 μέχρι αργά το βράδυ, καλεσμένος της Ομάδας των φίλων του στο νησί μας. 


Με εκείνο το υπέροχο χαμόγελο που τον διακρίνει ο Καθηγητής έκανε μια φοβερή εισήγηση για το μοντέλο της τυπολογίας και τις εφαρμογές της.

Παρουσίασε εδώ στη Σάμο, το νέο υπέροχο βιβλίο του των 400 σελίδων, που εμείς εκτιμούμε ότι θα γίνει ο χρυσός διατροφικός οδηγός όλου του κόσμου. Ο τίτλος του βιβλίου , όπως έχουμε ήδη αναφέρει από τη σελίδα μας είναι:
"Οδηγός Διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της ψυχικής ισορροπίας". 

Στη συνέχεια ήρθε σε προσωπική επαφή με όλους που προσήλθαν για να τον συναντήσουν και μίλησε για αρκετή ώρα με τον καθένα ξεχωριστά για τα προβλήματα που τους απασχολούν, δίνοντας και προτείνοντας λύσεις.

Μία υπέροχη τούρτα, χειροποίητη από την οικογένεια Μητσού, ήταν η συνέχεια της υπέροχης αυτής βραδιάς, για τα πρόσφατα γενέθλια του Καθηγητή μας, αλλά και τα δίχρονα της ομάδας Σάμου.

Εμείς τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά από καρδιάς, για την τόσο σημαντική παρουσία και τη συμβολή του στις ζωές μας και θα τον περιμένουμε ξανά σύντομα στο Νησί του Πυθαγόρα, της Ήρας, του Επίκουρου και του Αρίσταρχου.


Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ότι μαζί με τον Δρ. Γιώργο Πασχαλίδη στη Σάμο έφτασε και ο στενός του συνεργάτης και φίλος μας κ. Δημήτρης Ψίχας, όπου συνέβαλε με την σειρά του στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. 


Την Δευτέρα βρέθηκε στην Καλαματα, χθες Τρίτη ήταν στην Πάτρα και από σήμερα στην Αθήνα, μέχρι και την Τρίτη 14 Φλεβάρη.

Ειδικότερα την Πέμπτη 9/2/2017 θα γίνει γιορτή για την κυκλοφορία του νέου βιβλίου «ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και την ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ», η οποία και θα μεταδοθεί απευθείας σε όλο τον κόσμο μέσω του προσωπικού καναλιού του youtube καθηγητή, https://www.youtube.com/user/georgepashalidis





Σημείωση: Θα ακολουθήσει αργότερα και άλλο σχετικό δημοσίευμα με φωτογραφίες από τα παραλειπόμενα της 7ης αυτής επίσκεψης του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στο Νησί μας.

Σχετικά δημοσιεύματά μας 01 02 03 04 

Δεν υπάρχουν σχόλια: