Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η Σάμος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Δρ. Γιώργο Πασχαλίδη


Μια υπέροχη βραδιά έζησαν ξανά όσοι από τους φίλους του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη βρέθηκαν το Ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου χθες το βράδυ. 

Πράγματι ήταν μια μοναδική εορταστική βραδιά γεμάτη γνώση, χαμόγελα, ευχές, χιούμορ, αλλά κυρίως πολύ αγάπη. 

Ο Καθηγητής που χθες γιόρταζε τα γενέθλιά του, από την Θεσσαλονίκη όπου και βρίσκεται, δέχτηκε αμέτρητες ευχές αλλά και ευχαριστίες από τον κόσμο, είτε από κοντά, είτε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων. 

Αναφορές σε πολλά σημεία της τυπολογίας έγιναν, με εξέχουσα θέση να λαμβάνει αυτή τη φορά, η στάση ζωής και ο χαρακτήρας του καθένα σύμφωνα με τον τύπο του και πως μπορούμε πλέον με βάση το μοντέλο να αποδεσμευτούμε.  

Έγινε επίσης και η πρώτη παρουσίαση του νέου εκπληκτικού βιβλίου του με τίτλο: ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ για ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και της ΨΥΧΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ. Να τονίσουμε ότι σημαντικότατο ρόλο στη δημιουργία αυτού του βιβλίου έχει παίξει ο σεφ κ. Δημήτρης Πασχαλίδης, που είναι γιος του Καθηγητή μας. 

Εάν είμαστε τυχεροί την Κυριακή στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στη Σάμο θα έχουμε πρώτοι και το νέο του αυτό Βιβλίο, που θα γίνει προφανώς ανάρπαστο.


Χθες το βράδυ ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης τρεις φορές επικοινώνησε με τις ομάδες από το διαδίκτυο μέσω skype, στο διάστημα αυτής της υπέροχης βραδιάς, ενώ ταυτόχρονα μιλούσε και με τον κόσμο που βρίσκονταν στον χώρο του, καθώς και στα αμέτρητα τηλεφωνήματα που του έγιναν από ολόκληρο τον πλανήτη.   

Η Ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοίμασε δύο τούρτες για τα γενέθλια του αγαπημένου μας Καθηγητή, σε μια πράγματι γιορτινή ατμόσφαιρα, με τα χαμόγελα ευτυχίας να βρίσκονται παντού μέσα στην αίθουσα αλλά και σε κάθε σημείο της Γης που τον παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση. 

Η ομάδα φίλων του στη Σάμο, είναι πλέον έτοιμη να τον υποδεχθεί αυτή την Κυριακή στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στις 5 το απόγευμα. 

Σε αυτή την 7η επίσκεψή του κ Πασχαλίδη στο Νησί μας, αναμένεται να γίνει μια συγκλονιστική διάλεξη, αφού νέα στοιχεία θα ακουστούν από τον ίδιο,  θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλιά του αλλά και θα γιορτάσουμε ταυτόχρονα τα δίχρονα γενέθλια της ίδρυσης και λειτουργίας της ομάδας Σάμου.

Κοντά στον κ. Γιώργο Πασχαλίδη αναμένεται την Κυριακή στη Σάμο και ο στενός του συνεργάτης κ. Δημήτρης Ψίχας. 

Να σημειωθεί ότι ο Καθηγητής μας μετά την διάλεξη που θα δώσει, θα συναντηθεί προσωπικά με τον καθένα και θα συνομιλήσει μαζί τους, ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν, δίνοντας προτάσεις και κατευθύνσεις για την λύση τους.  Φυσικά όπως πάντα, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.  


ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ ΦΙΛΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ



Για όσους δεν είχαν την δυνατότητα χθες να τον παρακολουθήσουν ζωντανά, παρουσιάζουμε τώρα σε μορφή βίντεο, ολόκληρη την χθεσινή διαδικτυακή διάλεξη του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη με την προτροπή μας να την παρακολουθήσετε ολόκληρη.



Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04

Δεν υπάρχουν σχόλια: