Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ...Ο κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας ?


Μετά την οριστικοποίηση του "νέου" Κυβερνητικού Σχήματος της μειοψηφικής Κυβέρνησης των Βρυξελλών, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναλαμβάνει Υπουργός Παιδείας.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι, ότι ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος προβλέπεται να έχει την ίδια , ίσως και "μεγαλύτερη επιτυχία" από τότε στο Υπουργείο Υγείας...

Ίσως ο σπουδαιότερος λόγος για αυτή την υπεραισιόδοξη πρόβλεψή μας για την "νέα μεγάλη επιτυχία" του κ Λοβέρδου, είναι μία ανεπιβεβαίωτη και αδιασταύρωτη ακόμη πληροφορία που έχουμε και που θέλει τον πρώην Βουλευτή Σάμου και εκπαιδευτικό κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο, σύμβουλο του Υπουργού Παιδείας για μια σειρά σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν εδώ και χρόνια την δημόσια (ακόμα) εκπαίδευση στη χώρα μας. 

Εμείς, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ευχόμαστε και στους δύο τους "καλή επιτυχία", αν και για εμάς είναι σχεδόν βέβαιη, εφόσον αναλογιστούμε το έργο αλλά και την εμπειρία του πρώην Βουλευτή Σάμου.

Άλλωστε ο κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος δεν θα ξεχασθεί ποτέ με την περίφημη λεκτική του ρήση το 2012, που μετατράπηκε αμέσως και σε κοινοβουλευτική ψήφο: "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".

Σχετικά παλαιότερα δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: