Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ο κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος φεύγει από το ΠΑΣΟΚ ??

“ Στον δρόμο προς την έξοδο ”


Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το πρωινό σοκ με την αποχώρηση Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ και τι ακούνε τα αυτάκια μας και δεν θέλουν να το πιστέψουν...!!!!

Ο κ. LOVEρδος παρουσιάζει απόψε σε κεντρικό (σιγά μην πήγαινε στα περίχωρα) ξενοδοχείο της Αθήνας το πρώτο του βιβλίο (όχι μαγειρικής).Σύμφωνα με πληροφορίες, που μας προκαλούν κλάματα (από τα γέλια), ο πρώην υπουργός θα κάνει λόγο στην ομιλία του για το «κύκνειο άσμα» της ...παρουσίας του στο νεοφιλελεύθερο "ΠΑΣΟΚ".

Ο στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, πρώην Βουλευτής Σάμου 2 φορές και πρώην Νομάρχης, κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος θα είναι εκεί ???

Από διαρροές ( ίσως και κατευθυνόμενες) του περιβάλλοντος του, μαθαίνουμε ότι ήδη έχει ετοιμάσει την επιστολή αποχώρησης του από το Βενιζελικό "ΠΑΣΟΚ" και αμέσως θα ακολουθήσει το φίλο του κ. Λοβέρδο στο νέο μνημονιακό , αστικό κομματικό κατασκεύασμα. Ίδωμεν !!


Επειδή όμως για εμάς, αλλά και για το σύνολο της Σαμιακής, Ικαριώτικης και Φουρνιώτικης κοινωνίας ανάμεσα στους δύο αυτούς νεοφιλελεύθερους σχηματισμούς δεν θα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, αντίθετα πολλές ομοιότητες και ίδια αφεντικά, καμία σημασία δεν θα έχει αυτή η αναμενόμενη μεταγραφή του Σαμιώτη κυρίου "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".

Απλά θα δικαιώσει πολύ σύντομα, εκείνους που ισχυρίζονταν για το κ. Βαρδίκο το περίφημο: "...ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο..."


Να θυμίσουμε όμως στο κ. Λοβέρδο, στο κ. Παπακωνσταντίνου και το κ. Βαρδίκο, ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...! 



Και αυτός θα είναι τελικά, ο νικητής Λαός.!!!!! 


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: