Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο κ. Μανόλης Βασιλειάς στον Σαμιακό Ραδιοφωνικό Σταθμό "αρμονία 103,2 FM "


Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό  "αρμονία 103,2 FM " και στο Δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη μίλησε χθες Πέμπτη 21 Νοέμβρη, το ιδρυτικό στέλεχος της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" και ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μανόλης Βασιλειάς. 

Ο κ. Μανόλης Βασιλειάς αναφέρθηκε στο 1ο Συνέδριο της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ", που θα γίνει το Σάββατο 30 Νοέμβρη στο Ξενοδοχείο NOVOTEL και το οποίο θα ανοίξει τις εργασίες του στις 9πμ.


Το μεγάλο θέμα της ενότητας της αριστεράς ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν καθώς και η αποσαφήνιση του ρόλου της πρωτοπορίας που παίζει η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΝΩΝΙΑ" σε αυτή την προοπτική. 


Αναφορά επίσης γίνεται σε αυτή τη συνέντευξη στο θέμα των πλειστηριασμών που προωθεί η δικομματική Κυβέρνηση των Βρυξελλών, μια μικρή ιστορική αναφορά στις διεργασίες εντός "ΠΑΣΟΚ" στη Σάμο πριν την αποχώρηση του κ. Μανόλη Βασιλειά, καθώς και στις πολιτικές αιτίες και κοινωνικές ανάγκες που ήρθε να καλύψει  με τη γέννηση της η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΊΑ" μαζί με το ιδεολογικό και πολιτικό της στίγμα σήμερα.  

Κάλεσμα απεύθυνε ο κ. Μ. Βασιλειάς  σε όλη τη Σαμιώτικη, Ικαριώτικη και Φουρνιώτικη Κοινωνία να συμμετέχει στις εργασίες του Συνεδρίου, είτε με τη μορφή της διαβούλευσης στο καταστατικό και στις πολιτικές θέσεις, είτε με τη φυσική παρουσία τους εκεί, αφού το Συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες. 




Σχετικά δημοσιεύματα πιο κάτω:

Σχέδιο Καταστατικού προς διαβούλευση

Συνεδρίαση Κ.Ο.Ε.Σ


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: