Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" - Συνεδρίαση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου




Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη, στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα της Αθήνας, συνεδρίασε με ιδιαίτερη επιτυχία η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή για το 1ο Συνέδριο της "Κοινωνικής Συμφωνίας". 

Να σημειωθεί ότι το 1ο Συνέδριο της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο 30 Νοέμβρη στο ξενοδοχείο NOVOTEL  στις 9:00 η ώρα το πρωί και η φιλοδοξία όλων είναι να καταστεί αυτό μαζί με τις αποφάσεις του, ένα ιδιαίτερο πολιτικό γεγονός για την Ελληνική Κοινωνία. 


Η συζήτηση είχε βαθύτατα πολιτικό αλλά και οργανωτικό χαρακτήρα, ακούστηκαν και καταγράφηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις από τα μέλη της ΚΟΕΣ του Λεκανοπεδίου Αττικής. Τα μέλη της ΚΟΕΣ με βάση τις αυτοπροτάσεις τους, χωρίστηκαν σε τρεις προπαρασκευαστικές ομάδες εργασίας που θα διευκολύνουν και θα συμβάλουν περισσότερο στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου. 


Στο Συνέδριο αναμένεται να συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις που αφορούν την επικαιροποίηση των πολιτικών θέσεων του Κόμματος , το Καταστατικό,  τα ζητήματα συνεργασιών με την υπόλοιπη Αριστερά και πολλά άλλα. 

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι θα έχουμε και εκλογή νέων κεντρικών οργάνων όπως η νέα Πολιτική Επιτροπή που μάλλον θα απαριθμεί 50 μέλη από όλη την Ελλάδα, νέα Εκτελεστική Γραμματεία και φυσικά την εκλογή Προέδρου  της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" για το επόμενο όλο διάστημα.

Στο πάνελ διακρίνουμε τα Μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από αριστερά το σ. Γιώργο Κασσάρα, τη σ. Μαρία Κυριακοπούλου, τον Γραμματέα της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" σ. Λάμπρο Μίχο και την Πρόεδρο σ. Λούκα Κατσέλη. 

Στους παρευρισκομένους διακρίναμε τους πρώην Βουλευτές σ. Δημήτρη Πιπεργιά, σ. Χρήστο Κοκκινοβασίλη, καθώς και την σ. Αγγελική Αρσένη, την σ. Ολυμπία Σφίχτη, το σ. Γιώργο Ροίδη, τον σ. Φίλιππο Μαλλία, τη σ. Φρόσω Σταυράκη, τον σ. Μιχάλη Νικολαίδη, την σ. Σοφία Πανδή, τον Αντιδήμαρχο Αγίων Αναργύρων σ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη, τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Σύμβουλο σ. Μανόλη Βασιλειά και πολλούς άλλους. 

Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" θα βρίσκεται στο χώρο του Συνεδρίου και θα σας ενημερώσει πληρέστατα με αναλυτικό ρεπορτάζ, για τις εργασίες και την εξέλιξή του. 


Γιώργος Κασσάρας, Μαρία Κυριακοπούλου, Λάμπρος Μίχος και Λούκα Κατσέλη
Ολυμπία Σφίχτη και Αγγελική Αρσένη
Μαρία Κυριακοπούλου, Γιώργος Κασσάρας και Λούκα Κατσέλη
Χρήστος Κοκκινοβασίλης και Δημήτρης Πιπεργιάς
Μανόλης Βασιλειάς
Φρόσω Σταυράκη και Φίλιππος Μαλλίας

Σχετικό Δημοσίευμα : ΕΔΩ...!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: