Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Συμμετοχή της ΠΕ Σάμου στην FOOD EXPO 2018 (φωτορεπορτάζ)





Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την FOOD EXPO 2018 που διεξάγεται στην Αθήνα στις 10-12 Μαρτίου, συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μαζί με το Επιμελητήριο Σάμου. 

Σε ένα πλήρως οργανωμένο περίπτερο 80 τ.μ που βρίσκεται εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συμμετέχουν 16 εκθέτες από τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους. 

Την Περιφερειακή Ενότητα εκπροσωπούν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος και ο Αντιπεριφερειάρχης εμπορίου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Κυριαζής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος δήλωσε σχετικά: «Η προσπάθεια μας για την ανάδειξη και εμπορική προώθηση των προϊόντων του τόπου μας είναι συνεχής και πολύπλευρη. Η Food Expo αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία και για το λόγο αυτό η φετινή αποστολή μας, με τη πολύτιμη βοήθεια του Επιμελητηρίου, είναι πολύ μεγαλύτερη από προηγούμενα χρόνια και καλύτερα οργανωμένη. Είμαι σίγουρος για την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων των νησιών μας και εύχομαι από όλη αυτή την επίπονη προσπάθεια της Περιφέρειας μας, του Επιμελητηρίου και πάνω από όλα των εκθετών να προκύψουν εμπορικές συμφωνίες που θα δημιουργήσουν έσοδα για τη τοπική μας οικονομία».

Η FOOD EXPO σε αριθμούς.

Στη FOOD EXPO 2018 συμμετέχουν 1275 Έλληνες και ξένοι εκθέτες τα περίπτερα των οποίων καταλαμβάνουν εκθεσιακή επιφάνεια 55.000 τ.μ.. Αναμένεται να την επισκεφτούν 70.000 Έλληνες εμπορικοί επισκέπτες και 3.500 διεθνείς αγοραστές από 74 διαφορετικές χώρες. Οι 800 πιο σημαντικοί από αυτούς προέρχονται από μεγάλες 
αγορές- στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: