Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Σάμος: Πρόσκληση απογραφής για στρατεύσιμους



Η Στρατολογική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου, με σχετικό έγγραφό της, ενημερώνει ότι οι γεννηθέντες το έτος 2000, (στρατεύσιμοι της κλάσης 2021), που διαμένουν στη Σάμο, ανεξάρτητα από τα Μητρώα Αρρένων, στα οποία είναι εγγεγραμμένοι, είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν για την απογραφή τους σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, μέχρι και την 2α Απριλίου 2018.

Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρωτότυπα, ή ευκρινή φωτοαντίγραφα του Ατομικού Δελτίου Ταυτότητας, Βεβαίωσης ΑΜΚΑ και Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ.

Επίσης, κατά την κατάθεση του Δελτίου απογραφής, είναι υποχρεωμένοι να γνωστοποιούν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, (email), ενώ όσοι πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική Ιατρική Γνωμάτευση ή Βεβαίωση Δημόσιου Νοσοκομείου.

Οι διαμένοντες στο εξωτερικό, μπορούν να απογραφούν στις αρμόδιες προξενικές αρχές.

Παράβαση των ανωτέρω υποχρεώσεων, επισύρει τις παρακάτω πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις:

1. Ενός (1) μηνός, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής

2. Δύο (2) μηνών, σε περίπτωση μη υποβολής του δελτίου Απογραφής

3. Τριών (3) μηνών, σε περίπτωση αναγραφής στο δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

Για οποιαδήποτε αμφιβολία ή απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Στρατολογική Υπηρεσία, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, στα τηλέφωνα 22513 52300-10.


Δεν υπάρχουν σχόλια: