Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Σάμος: Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΙΡΑ Σάμου για τους απεσπασμένους Αστυνομικούς

Του Γιώργου Αβραμίδη

Με ευχές για υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για το νέο έτος 2018,
την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΙΡΑ Σάμου στο χώρο εργασίας για τους απεσπασμένους Αστυνομικούς στην Διμοιρία Υποστήριξης και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Άσυλο, έκοψε σε μια πανέμορφη και πρωτοποριακή εκδήλωση ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Γεώργιος Αβραμίδης παρουσία του Δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνου Αμυρσώνη, των αντιδημάρχων Βασιλείου Βαλκαμλή και Χριστόδουλου Σεβαστάκη, του Στρατηγού ε.α - Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Σαμιακής Αρωγής Κυριάκου Πατσίδη, του γεωπόνου Γιακουμή Αμυρσώνη, της πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου Μαρίας Μαυρίδου, του γραμματέα της ΙΡΑ Σάμου Γεωργίου Σακερλή, του γραμματέα του Συνδέσμου Αποστράτων Σάμου Στέφανου Μητώνα, της Αντιπροέδρου της ΙΡΑ Σάμου Σταματία Πέτρου, του ταμία της ΙΡΑ Σάμου Βασιλείου Κουλουκτση, του μέλους των Αποστράτων Παντελής Αδάμ και άλλων συναδέρφων. 


Ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος σε εύχαρη ατμόσφαιρα ανέφερε ότι με την συνεργασία των Αστυνομικών, των φορέων αλλά και της ίδιας της κοινωνίας των πολιτών μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και την πρόοδο του τόπου, της Σάμου και της χώρας μας ευρύτερα και ευχήθηκε σε όλους και στον κάθε έναν Αστυνομικό ξεχωριστά Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία στην Οικογένειά τους. Το φλουρί έτυχε ο Αστυνομικός της Διμοιρίας Υποστήριξης Μιχάλης Ντάκος το οποίο αντιστοιχούσε σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. 

Επίσης όλοι οι Αστυνομικοί έλαβαν από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου από μια φιάλη κρασί ψηλές κορφές της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου και από μια ανθοδέσμη ορχιδέας από τα θερμοκήπια του γεωπόνου Γιακουμή Αμυρσώνη. Επίσης στον Διοικητή της Διμοιρίας Υποστήριξης κ. Ιωάννη Γουτλή και τον υποδιοικητή κ. Γεώργιο Ζαρχανή εδόθη το λάβαρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου και ένα ημερολόγιο του Δήμου Σάμου από τον Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: