Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου στην Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης Βλαμαρή


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου στο πλαίσιο του προγράμματος του, «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια του Νομού Σάμου» οργάνωσε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης Βλαμαρής, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8:30 με την συμμετοχή του Δ.Σ και πολλών μελών μας. 

Κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας μετ’ αρτοκλασίας υπέρ υγείας των Αποστράτων Αστυνομικών χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιος ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο και αναφέρθηκε στον Σύνδεσμο μας και σε όλους τους Αποστράτους για την συμβολή και την ενεργό δράση τους στην πατρίδα και τα κοινά του τόπου τους. 

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου πρόσφερε καφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα στην αίθουσα της Ιεράς Μονής Αγίας Ζώνης όπου είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον οιγούμενο της ιεράς μονής Αγίας Ζώνης, Αρχιμανδρίτη Αμφιλόχιο, τον Δήμαρχο Σάμου κ. Αγγελόπουλο Μιχάλη και τον καθηγητή λαογραφίας στο τμήμα ιστορίας και εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Βαρβούνη Μανώλη.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε την επόμενη επίσκεψη μας σε μοναστήρια και εκκλησίες της Σάμου.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος      Ο γεν. γραμματέας
Αβραμίδης Γεώρ.   Μητώνας Στέφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: