Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Σάμος: Προσκυνηματική επίσκεψη


Στο πλαίσιο του προγράμματος μας, «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια του Νομού Σάμου» οργανώνομαι:

1ον. Την πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 προσκυνηματική επίσκεψη στον Ιερό Ναό Συλλήψεως τιμίου προδρόμου Αμπέλου με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: 

ώρα 16.00συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού Αμπέλου Σάμου και αναχώρηση για όσους το επιθυμούν στους εντυπωσιακούς καταρράκτες του χωριού που βρίσκονται σε απόσταση 1000 μέτρων από την πλατεία. (Όσοι δεν ακολουθήσουν θα κεράσουν Σούμα στα καφενεία του χωριού! και θα χάσουν την φωτογράφιση). 

2ον. Ώρα 17.30 επίσκεψη στο Μουσείο του Χωριού με τοπικά εκθέματα άλλων εποχών. 

3ον. Ώρα 18.30 προσκύνημα στον Ιερό Ναό Συλλήψεως τιμίου προδρόμου Αμπέλουόπου θα λειτουργήσει κάνοντας Εσπερινό με Βυζαντινούς ύμνους! θα τραγουδήσουν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα απολαύσουμε θεατρικό των κατηχητικών Συνάξεων!.


4ον. Το πρόγραμμα της επισκέψεως μας στην Άμπελο θα κλείσει με κεράσματα και γευσιγνωσία στα μαγαζιά του χωριού με τα υπέροχα εδέσματα τους.

Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα στο πανέμορφο πανοραμικό χωριό της Αμπέλου Σάμου ανάβοντας ένα κεράκι στον Ιερό Ναό Συλλήψεως τιμίου προδρόμου Αμπέλου.


Για τα Δ.Σ

Ο πρόεδρος Ο γεν. Γραμ Αποστράτων Ο γεν. Γραμ ΙΡΑ Σάμου
Αβραμίδης Γεώργιος Μητώνας Στέφανος Σακερλής Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: