Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η κα Καλογήρου επισκέφθηκε έργα στο νησί της Σάμου



Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργο Κυριαζή και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Σάμου, επισκέφθηκαν έργα που εκπονούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο νησί της Σάμου.

Συγκεκριμένα, πήγαν στις εργασίες:


  • Καθαρισμού του Κερκήτιου χειμάρρου στην περιοχή Καρλοβάσου. 
  • Συντήρησης του οδικού δικτύου στην περιοχή Καναπτσέικα Καρλοβάσου, που εκπονούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση βατότητας εθνικής οδού Σάμου- Καρλοβάσου», προϋπολογισμού 230.000 ευρώ. 
  • Του αλιευτικού καταφυγίου όρμου Μαραθοκάμπου. 


Επίσης, η Περιφερειάρχης ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβάσου, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησης εκπόνησης μελέτης αποκατάστασης των φθορών του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σάμο, η κα. Καλογήρου είχε συναντήσεις με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων συναντήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβάσου με τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Καλατζή και στον Μαραθόκαμπο με τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευάγγελο Χαρτοφύλλη.

Τέλος, σε ειδική σύσκεψη στην Περιφέρεια τέθηκαν τα ζητήματα του προγραμματισμού των έργων και δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για το έτος 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια: