Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Η Σάμος υποδέχεται τον Δρ. Γιώργο Πασχαλίδη



Μια πολύ όμορφη βραδιά πέρασαν, για μια ακόμη φορά, ο πυρήνας των φίλων Γιώργου Πασχαλίδη Σάμου, που συγκεντρώθηκαν στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς" χθες βράδυ για να παρακολουθήσουν, ζωντανά μέσω του skype, την διαδικτυακή διάλεξη του Καθηγητή.

Στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί του αλλά και προετοίμασαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της άφιξης του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη στο νησί μας.

Να σημειωθεί ότι μετά από αρκετό καιρό, ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στην Σάμο την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοέμβρη και θα δώσει ανοιχτή διάλεξη για το μοντέλο "tri-anthropotype paschalidis" και τις εφαρμογές του στις 5,30 το απόγευμα στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αιολίς". Φυσικά η είσοδος θα είναι όπως πάντα ελεύθερη. 

Αναμένεται να αναλυθούν τα νευρωνικά μονοπάτια του εγκεφάλου, ο τρόπος εξάλειψης του στρες,  και η διαμόρφωση των καλύτερων σχέσεων με τον εαυτό μας και με τους άλλους, ανάλογα με τον τύπο του κάθε ανθρώπου.

Δικαίως το μοντέλο Πασχαλίδη αποτελεί τον μοναδικό δρόμο για την αληθινή υγεία και ευτυχία, κάτι που αναγνωρίζεται πλέον από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αλλά και από όλους εκείνους που το γνωρίζουν αλλά κυρίως το εφαρμόζουν.

Την Παρασκευή το πρωί, ο Δρ Γιώργος Πασχαλίδης θα παραχωρήσει ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη μέσα από τις συχνότητες του "Αρμονία 103,2FM". 

Το Σάββατο ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" θα έχει την χαρά να παρουσιάσει την ιδιαίτερη αυτή συνέντευξη, σε μορφή ηχητικού βίντεο, από τις σελίδες του.


Σχετικά δημοσιεύματά μας: ΕΔΩ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: