Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σάμος: Το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΚΟΥΡΟΥ , ευχαριστεί....!


Το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΚΟΥΡΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ Κορασίδων των ομάδων: ΚΟΥΡΟΥ Σάμου-ΟΜΗΡΟΥ Χίου και ΙΚΑΡΟΥ Ικαρίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

-Το κρεοπωλείο Δ. Μάρκου

-Τον κο Μένεγα και το ζαχαροπλαστείο ΤΕΡΨΙΣ

-Το κατάστημα Storia Dolce στο Πυθαγόρειο

-Το κατάστημα Π.Παπαγεωργίου & Σια Ο.Ε.

-Τον κο Δ. Χριστινίδη.

-Τη Ματρώνα & Αθανάσιο Θάνο(εμπόριο οπωροκηπευτικών)

-Το Super Market BAZAAR

-Τα καταστήματα :Lodgers’, Solid, Coffee throne, Yia mas.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Σάμου και τη Διεύθυνση Πρόνοιας για την παραχώρηση των κατασκηνώσεων Πρινιά στον Άγιο Κωνσταντίνο, τον Αντιδήμαρχο κο Χρήστο Σεβαστάκη και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την άρτια διαμόρφωση του χώρου καθώς και το Δημοτικό Γηροκομείο Σάμου για την υποστήριξη στη σίτιση των παιδιών. 

Ευχαριστούμε επίσης το διαιτητή Μίλτο Βουδιώτη για την εθελοντική προσφορά του, τον Θεόδωρο Βακεντή, την Εμμανουέλα Βαγιανού και τη Γουίκο από τη μακρυνή Ιαπωνία για τη γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων, καθώς και τη γυμνάστρια Σμαράγδα Παυριανίδου για τη γενική εποπτεία του γηπέδου.

Τέλος ευχαριστούμε τις μικρές αθλήτριες, οι οποίες αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθειά μας, όλους τους προπονητές και συνοδούς των ομάδων, καθώς επίσης και την Αναστασία Δαβιτίδου, χωρίς τη βοήθεια της οποίας η πραγματοποίηση του δύσκολου αυτού εγχειρήματος θα ήταν αδύνατη.

Από το Δ.Σ.του Π.Μ.Α.Σ. ΚΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: