Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

6ο camp Beach Volley Samos



Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 6ο camp beach volley στο Ποτοκάκι Σάμου με την καθοδήγηση του προπονητή και Κ.Φ.Α. κου Νικολαΐδη Δημητρίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πολυκράτη. Η διάρκεια του camp ήταν από 19 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2017 με δίωρα καθημερινά μαθήματα από τις 17:00-19:00 !

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 ετών και άνω, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το μυστικά του ωραίου αυτού αθλήματος αλλά και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους, ενώ παράλληλα να ψυχαγωγηθούν!

Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου σε συνεργασία με τον Νηρέα Καρδαμύλων πραγματοποιήθηκαν κοινές προπονήσεις με την πολυπληθή αποστολή (30 παιδιά !!!) της ομάδας από την Χίο και στο τέλος διεξήχθη ένα τουρνουά ανάμεσα σε ομάδες από την Σάμο και την Χίο όπου τα παιδιά εκτός από τον υγιή ανταγωνισμό, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους και έδωσαν ραντεβού για κάτι ανάλογο τον Σεπτέμβριο στην Χίο. 

 Την τελευταία ημέρα του camp οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά beach volley επιλέγοντας μόνοι τους τα ζευγάρια. Σε όλη την διάρκεια του camp ο διοργανωτής παρείχε στους συμμετέχοντες νερά, φρούτα και μπάρες δημητριακών. Με την λήξη του camp ο κος Νικολαΐδης Δ. απένειμε σε όλους τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα και διάφορα δώρα ! 

Ο υπεύθυνος του camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα την εταιρεία ΄yes΄ red a car στο Πυθαγόρειο για την χορηγία, καθώς και τον ιδιοκτήτη του beach bar ΄΄Mare Deus΄΄ κο Καλατζή Χρυσόστομο, για την φιλοξενία στο νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε για τον σκοπό αυτό, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια: