Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Ολλανδή ταξιδιωτική blogger Jose Schmidt στην Σάμο


Στο πλαίσιο της προβολής του νησιού μας στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας, ο Δήμος Σάμου, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στις Κάτω Χώρες, φιλοξενεί αυτές τις μέρες στο νησί μας, τη γνωστή Ολλανδή ταξιδιωτική blogger Jose Schmidt.

Το blog της κ. Schmidt, www.enjoythegoodlife.nl, έχει ευρεία απήχηση στις Κάτω Χώρες, απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25-55 ετών και αναδεικνύει κυρίως μεσογειακούς προορισμούς, με έμφαση στον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Το γραφείο του ΕΟΤ των Κάτω Χωρών συνεισφέρει στην αποστολή τα αεροπορικά εισιτήρια της κ. Schmidt, αφού θεωρεί ιδιαιτέρως ανταποδοτική την προβολή της Ελλάδας μέσω του blog της.



Ο Δήμος Σάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τη βοήθειά τους την διοίκηση του Doryssa Seaside Resort για την δωρεάν διαμονή της blogger, τα εστιατόρια Panorama Restaurant στους Κουμαραδαίους και το Aphrodite Garden Restaurant στο Πυθαγόρειο για την δωρεάν παράθεση των γευμάτων της καθώς επίσης και την εταιρεία Samos Auto Centre | ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΜΟΥ Α.Ε για την δωρεάν παραχώρηση του αυτοκίνητου.

Στην κ. Schmidt, που θα παραμείνει στο νησί μας συνολικά τρεις ημέρες, θα προσφερθεί έντυπο και ψηφιακό τουριστικό υλικό, καθώς και περιήγηση στο νησί της Σάμου και, ειδικότερα, σε σημεία ενδιαφέροντός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: