Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Εκδήλωση προς τιμήν του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στην Κατερίνη



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν προς τιμήν του Γιώργου Πασχαλίδη ακαδημαϊκού, διδάκτορα, αντιπρύτανη της Ρωσικής Ακαδημίας Noosfera, πρύτανη διεθνών παραρτημάτων Noosfera, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας, για την ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis και την αστείρευτη προσφορά του στην επιστήμη και στον άνθρωπο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Συνεδριακό κέντρο «ΕΚΑΒΗ» Κατερίνη.

Κεντρικοί ομιλητές είναι:


O καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης,

Ο Novikov Leonid Vasilevich Πρύτανης και ιδρυτής της Ρωσικής Ακαδημίας NOOSFERA καθηγητής και μέλος της Ρωσικής και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, και καθηγητής Ιστορίας και Κοινωνικών Επιστημών, διδάκτωρ Ψυχολογίας και Οικονομικών Επιστημών. Bουλευτής του Περιφερειακού Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Λαού της Ρωσίας και μέλος του Προεδρείου των Κοζάκων της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας. Το 2003 ίδρυσε και διεύθυνε τη Διεθνή Οικονομική Ένωση Κοζάκων. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Επιχειρηματιών της περιοχής Τομσκ.

Ο Tarasov Yury Ivanovich καθηγητής της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, Αντιπρύτανης και καθηγητής της Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας “NOOSFERA και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, διδάκτωρ Οικονομίας,.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου οι οποίοι θα μιλήσουν για το έργο και τη δράση του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη.





Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: