Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τι συμβαίνει κάθε Τετάρτη στην Σάμο αλλά και σε όλο τον πλανήτη ? (video)



Άλλη μια ενδιαφέρουσα διάλεξη μέσω του διαδικτύου παρακολούθησαν την Τετάρτη 22 Μάρτη οι αμέτρητοι πλέον φίλοι του Ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη από ολόκληρο τον πλανήτη.


Από προχθές, τα δικτυακά κανάλια μετάδοσης διπλασιάστηκαν, αφού στα έως τώρα  "skype" και "youtube", προστέθηκαν και το "facebook" αλλά και το "Twitter".

H προχθεσινή διάλεξη άρχισε λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 το πρωί.

Ακούραστος και χαμογελαστός όπως πάντα άλλωστε, ο κ.Γιώργος Πασχαλίδης ανέλυσε για μια ακόμα φορά πολλά στοιχεία της μεγάλης παγκόσμιας ανακάλυψής του, "των τριών ανθρώπινων τύπων" και επικοινώνησε με όλες τις ομάδες φίλων του από το "skype" καθώς και με την ομάδα της Σάμου που συμμετείχε. 








Ένα μικρό απόσπασμα αυτής της προχθεσινής επικοινωνίας του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη με την ομάδα Σάμου σας παρουσιάζουμε τώρα από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" σε μορφή βίντεο :



Στο ερώτημα που βάζει λοιπόν ο τίτλος αυτής μας της δημοσίευσης, η απάντηση είναι ότι "η Σάμος αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης έχει μεγάλη γιορτή " κάθε Τετάρτη μέσα από τις διαδικτυακές διαλέξεις του αγαπημένου μας Καθηγητή. Μια γιορτή χαράς, γνώσης και αγάπης.

Για όσους επιλέγουν να συμμετέχουν σε αυτές τις διαλέξεις, τα οφέλη που αποκομίζουν και που αφορούν την υγεία και την αυτοβελτίωσή τους είναι πολλά.

Μέσα από το μοντέλο "tri anthropo type" μας δίνετε η δυνατότητα, να βρούμε τον δρόμο για να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι.


Σε αυτό το σημείο, σας παρουσιάζουμε τώρα ολόκληρη την προχθεσινή διάλεξη του Ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη, από το κανάλι του στο "youtube":



Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: