Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: "Δεν θα σας αποχαιρετήσω ποτέ"... ( 2 video )


"Δεν θα σας αποχαιρετήσω ποτέ"...! Αυτή την απάντηση έδωσε ο Ακαδημαϊκός Γιώργος Πασχαλίδης στην ομάδα Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι τους μιλούσε από την Ανθούσα Αττικής, αφού πριν από μία ώρα περίπου ήταν κοντά τους.


Πράγματι στο περιθώριο της χθεσινής διαδικτυακής διάλεξης του από τη Θεσσαλονίκη και ενώ τη σκυτάλη είχε πάρει στο βήμα ο Γιατρός Στέλιος Πανικίδης, ο αγαπημένος μας καθηγητής, κάνοντας τους έκπληξη, πέταξε για την Αθήνα προκειμένου σήμερα Πέμπτη να βρίσκεται στην Ζάκυνθο. 

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο Δρ Γιώργος Πασχαλίδης την ίδια μέρα ήταν το πρωί στην Καρδίτσα, στη συνέχεια στο σπίτι του στο Λιτόχωρο Πιερίας, στη συνέχεια στην Θεσσαλονίκη με τελικό χθεσινό προορισμό την Αθήνα. 

Έτσι ενώ είχε ξεκινήσει η διάλεξη του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη από την Θεσσαλονίκη γύρω στις 6 το απόγευμα έως στις 8 το βράδυ, συνεχίστηκε μετά στις 10μμ από την Αθήνα, προς έκπληξη των πολυάριθμων αμέτρητων φίλων του σε όλο τον πλανήτη. 

Να σημειώσουμε ότι πλέον διαδικτυακά, ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης εκπέμπει μέσω skype, youtube, facebook και twitter σε πραγματικό χρόνο κάθε εβδομάδα. 


Φυσικά ο πυρήνας της ομάδας των φίλων του στην Σάμο  βρίσκονταν στο ξενοδοχείο "Αιολίς" και παρακολούθησαν ζωντανά ολόκληρη την διάλεξή του, ενώ ένας όμορφος ολιγόλεπτος διάλογος αναπτύχθηκε μεταξύ τους και που τώρα σε μορφή βίντεο τον δημοσιεύουμε: 



Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι στην Αθήνα συναντήθηκε ο Ακαδημαϊκός και πατέρας της Νέας Γνώσης Γιώργος Πασχαλίδης με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δήμο Αβδελιώδη και με την ηθοποιό κα. Βερόνικα Αργέντζη, και μίλησε διαδικτυακά με τα καλύτερα σχόλια για τη νέα τους δουλειά, στο έργο του Γιάννη Ρίτσου "ΕΛΕΝΗ" που ανέβασαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη.


Σχετικά δημοσιεύματά μας μπορείτε να βρείτε: 01 02 03 

Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, είχε παρακολουθήσει το έργο αυτό την περασμένη Κυριακή 26 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη όπου πρωτοανέβηκε. 

Στη συνέχεια από το κανάλι του Καθηγητή μας κ. Γιώργου Πασχαλίδη στο youtube, δημοσιεύουμε τώρα ολόκληρο το βίντεο της χθεσινής διάλεξης:



Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: