Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Σάμος: Στον απόηχο της γλυκιάς παρουσίας του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη


Λίγες μέρες αφότου είχαμε στη Σάμο τον αγαπημένο μας Καθηγητή Γιώργο Πασχαλίδη και ενώ ακόμα ζούμε τον απόηχο της τόσο γλυκιάς του παρουσίας κοντά μας, ο πυρήνας της Ομάδας Σάμου βρέθηκε ξανά στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" χθες Πέμπτη για να παρακολουθήσει την νέα διαδικτυακή του διάλεξη.

Πρόσωπα χαμογελαστά και ευτυχισμένα, πρόσωπα γεμάτα ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον άνθρωπο που τους αλλάζει τη ζωή, που τους βοηθά να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους, για τον άνθρωπο που τους θεραπεύει την ψυχή και το σώμα. 

Καταπληκτική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί τουλάχιστον και η χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του Δρ Γιώργου Πασχαλίδη. Μίλησε κατευθείαν στον πυρήνα της ψυχής του καθενός με αυτό το υπέροχο χαμόγελο αγάπης που τον διακρίνει. 

"Εγώ τα κατάφερα, το έργο μου θα μείνει ανά τους αιώνες..
φροντίστε κι εσείς να μην ξεχαστείτε"
Παρουσίασε από τον χώρο του στην Ανθούσα Αττικής, το καταπληκτικό του νέο Βιβλίο διατροφής, με μια λιτή Γιορτή που έγινε εκεί, και που το βιβλίο αυτό περιμένουμε με χαρά να μας έρθει αυτές τις μέρες εδώ στη Σάμο. 

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, ότι όποιος από τους φίλους θα ήθελε να το προμηθευτεί εδώ στη Σάμο, τον απόλυτο οδηγό διατροφής για μια αληθινή ψυχική και σωματική υγεία  θα μπορούσε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο: 6983237959.

Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" στη συνέχεια σας παρουσιάζει το βίντεο της χθεσινής διάλεξης του Καθηγητή μας από το κανάλι του στο youtube. 



Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04 05 06

Δεν υπάρχουν σχόλια: