Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

"Διαδικτυακή πίτα αγάπης" προς όλη την Ελλάδα και τον Πλανήτη. (video)






Άλλη μια Τετάρτη πέρασε χθες, γεμάτη χαρά, γνώση, ευτυχία, γέλια και ευχές από την Αθήνα προς όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο.


Δημήτρης Ψύχας - Γιώργος Πασχαλίδης
Πρωτοχρονιάτικη διαδικτυακή πίτα έκοψε ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης, όχι βέβαια μόνο για τους πολυάριθμους φίλους του που βρέθηκαν στην Ανθούσα Αττικής, αλλά και για τους χιλιάδες φίλους του, που τον παρακολούθησαν για μια ακόμα φορά ζωντανά από το skype αλλά και από το κανάλι του στο youtube.


Μια βραδιά αγάπης με το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype Paschalidis, με την ανάλυση των νευρωνικών μονοπατιών του κάθε ανθρώπινου τύπου, από τον Καθηγητή μας με το πανέμορφο χαμόγελο και την πάντα ζεστή καρδιά. 

Ο δικτυακός κόμβος του slype των φίλων του Καθηγητή στη Σάμο, ήταν και πάλι ανοιχτός, και όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν την τόσο σπουδαία, για μια ακόμα φορά διάλεξή του, ενώ συνομίλησαν μαζί του, εκφράζοντας τις ευχαριστίες, τις ευχές και την αγάπη τους.


Ομάδα Σάμου
Για όσους δεν τα κατάφεραν χθες να παρακολουθήσουν την χθεσινοβραδινή υπέροχη διαδικτυακή διάλεξη, τώρα εμείς σας την παρουσιάζουμε ολόκληρη από το κανάλι του κ. Γιώργου Πασχαλίδη από το youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: