Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Γιάννενα - Πολωνία



Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης βρίσκεται από την Τρίτη 6 Δεκέμβρη, στην Ανθούσα Αττικής και κάθε μέρα δίνει διαλέξεις συναντώντας παλαιούς και νέους φίλους, ενώ η είσοδος στο χώρο του, είναι όπως πάντα Ελεύθερη.


Κατάμεστη η αίθουσα από κόσμο όλες αυτές τις μέρες, άνθρωποι που αναζητούν την ψυχική και σωματική τους υγεία, την αρμονία, την χαρά, την ευτυχία, την αγάπη και τα συναντούν όλα αυτά στο πρόσωπο του αγαπημένου τους κ. Γιώργου Πασχαλίδη. 

Στιγμές μέθεξης, στιγμές άφθονου χιούμορ και γέλιου. Στιγμές πλούσιες σε νέες γνώσεις που εξελίσσονται και που μετασχηματίζονται σε εργαλείο - εγχειρίδιο, σε οδηγό Ζωής και ευτυχίας, μέσα από το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype Paschalidis.


Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο Καθηγητής θα βρίσκεται στην Αθήνα έως και την Κυριακή 11 Δεκέμβρη, όπου στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του ΕΔΩ...!

Στις 18 Δεκέμβρη θα αναχωρήσει για την Πολωνία για να συμμετέχει στο 8ο Διεθνές Συνεδρίο Αθλητισμού και Φυσιοθεραπείας για προπονητές που διοργανώνεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας και το Τεχνολογικό πανεπιστήμιο OPOLE Φυσικής Αγωγής και Φυσιοθεραπείας με θέμα «Σύγχρονο Ποδόσφαιρο- Θεωρία και Πρακτική» και που περισσότερα μπορείτε να βρείτε στα δύο επόμενα link: 01 02

Εμείς στεκόμαστε δίπλα του με σεβασμό, αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που απλόχερα μας χαρίζει καθημερινά. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: