Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία στο Συνέδριο της Πολωνίας (φωτορεπορτάζ)



Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης συμμετείχε ενεργά χθες Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο 8ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητισμού και Φυσιοθεραπείας για προπονητές, που διοργανώθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο OPOLE Φυσικής Αγωγής και Φυσιοθεραπείας με θέμα «Σύγχρονο Ποδόσφαιρο- Θεωρία και Πρακτική»

Ως επίτιμος καλεσμένος του Συνεδρίου, η εισήγηση του κράτησε περίπου 3 ώρες με πλήρη ανάλυση του Μοντέλου "Τri-Αnthropo-Τype".  Παρουσιάστηκαν οι εφαρμογές του στον Αθλητισμό, καθώς και οι ανάγκες του κάθε προπονητή και κάθε αθλητή στο ποδόσφαιρο και πως αυτές εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο για τη μέγιστη απόδοση και επιτυχία. 

Τις εργασίες του Συνεδρίου αλλά και την εισήγηση του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη παρακολούθησε πολύς κόσμος, όπως προπονητές και αθλητές αλλά και καθηγητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την παρουσίαση του μοντέλου.


Στο ταξίδι, τον κ. Γιώργο Πασχαλίδη συνόδευσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής στίβου κ. Μανώλης Καραγιάννης ο οποίος και μίλησε στο Συνέδριο για την πρακτική εφαρμογή του Μοντέλου στον κλασικό αθλητισμό, ειδικά στο άλμα επί κοντώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα.

Δίπλα στον κ. Γιώργο Πασχαλίδη κάθε μέρα βρισκόταν ο Πολωνός προπονητής Darek Przybylski και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του "Opole" ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής Alekdarer Stula

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου, αλλά και τις προηγούμενες μέρες, έγιναν πολλές συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα της Πολωνίας για την παρουσίαση και προώθηση του Μοντέλου, καθώς και αρκετές ομιλίες και διαλέξεις.

Hotel Oaza
Szara Willa Hotel


Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04

Δεν υπάρχουν σχόλια: