Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η παρουσία του στη Σάμο, μας τιμά όλους (φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής η διάλεξη του Καθηγητή κ. Γιώργου Πασχαλίδη στη Σάμο. 


Το μεσημέρι της ίδιας μέρας έφτασε στο αεροδρόμιο του Νησιού "Αρίσταρχος ο Σάμιος", ο Δρ Γιώργος Πασχαλίδης με απευθείας πτήση από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκονταν. 

Εκεί τον περίμενε ολιγομελές κλιμάκιο της "Ομάδας Σάμου" που τον υποδέχτηκε, μαζί με τον στενό του συνεργάτη, που είχε έρθει από την Αθήνα, τον φίλο μας, κ. Δημήτρη Ψύχα. 

Η συνέχεια δόθηκε στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αιολίς" από τις 5μμ έως και αργά τη νύχτα. Μετά την υπέροχη διάλεξη που έδωσε για την τυπολογία και τις εφαρμογές της, συναντήθηκε με καθένα ξεχωριστά και κουβέντιασε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούσαν. 


Ο Άνθρωπος που αλλάζει τον ρου της παγκόσμιας εξέλιξης, ο άνθρωπος που έκανε την ανακάλυψη όλων των εποχών και των επιστημών, στην έκτη επίσκεψη του στο νησί του Πυθαγόρα, με την παρουσία του στη Σάμο τιμά τους νησιώτες του Αρχιπελάγους, που στέκονται δίπλα του με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη. 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη μέρα, ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης πέταξε για την Αθήνα και επισκέφτηκε την Καλαμάτα και στη συνέχεια την Πάτρα. Από σήμερα Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα έως και την Δευτέρα 14 Νοέμβρη. 


Οι πολυάριθμοι φίλοι του στη Σάμο τον περιμένουν σύντομα να τους επισκεφθεί ξανά στο Νησί τους, πριν από το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο του μοντέλου Tri-Anthropo-type Paschalidis, που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα, τον Μάρτη στην Αθήνα.    

Σήμερα Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 8,30μμ, οι φίλοι του Καθηγητή στη Σάμο θα συναντηθούν στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς", προκειμένου να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή διάλεξη της εβδομάδας μέσω skype αλλά και να συνομιλήσουν ξανά μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: