Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Πότε έρχεται στη Σάμο ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης ?


Τη Σάμο για μια ακόμα φορά, μετά από αρκετούς μήνες, θα επισκεφθεί ο Καθηγητής Ψυχολογίας και Αντιπρύτανης της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας «NOOSFERA» κ. Γιώργος Πασχαλίδης. 

Η επίσκεψή του στο Νησί του Πυθαγόρα θα γίνει την Κυριακή 6 Νοέμβρη, όπου στις 5,30 το απόγευμα θα ξεκινήσει την διάλεξή του αλλά και την επαφή του με τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αιολίς". Η είσοδος θα είναι όπως πάντα ελεύθερη. Κοντά στον κ. Γιώργο Πασχαλίδη  θα βρίσκεται στη Σάμο και ο συνεργάτης του κ. Δημήτρης Ψύχας. 

Να σημειώσουμε ότι είναι η έκτη φορά που επισκέπτεται τη Σάμο ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης και αναμένεται ιδιαίτερα πολύς κόσμος που θα σπεύσει να τον συναντήσει.

Ο αγαπημένος μας Καθηγητής θα αναλύσει για μια ακόμα φορά την μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των εποχών, το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype και τις εφαρμογές του, καθώς και θα μιλήσει και με τον καθένα ξεχωριστά για τα προβλήματα που τους απασχολούν. 

Πράγματι η τυπολογία δίνει απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα, και λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα. Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη στο Νησί μας, ΞΕΚΙΝΗΣΕ...! 

Ας παρακολουθήσουμε πιο κάτω, τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης στη Σαμιακή Τηλεόραση (ΣΑΤ) τον Μάρτη του 2015, όταν για πρώτη φορά είχε επισκεφθεί το Νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: