Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη Ολλανδής blogger στη Σάμο


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το press trip της Ολλανδής blogger κας Marloes van Straaten στη Σάμο (20-23/09). Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Τμήμα ΠΕ Σάμου) που κατάρτισε το πρόγραμμα επισκέψεων. 

Το blog της www.budgetproof.nl, με 15.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα απευθύνεται σε γυναίκες από 20-30 ετών, που αγαπούν τα ταξίδια και τη μόδα. Η blogger επισκέφθηκε τα αξιοθέατα της Σάμου, καθώς επίσης και σημεία ενδιαφέροντος στο νησί, που ανταποκρίνονται στο ύφος και στα ενδιαφέροντά της. Συμμετείχε επίσης, σε picnic boat trip, προσφορά του Τ/Ο TUI Hellas.



Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης του Γραφείου ΕΟΤ-Κάτω Χωρών «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς» σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό στην Ελλάδα Τ/Ο TUI που προσφέρει τα αεροπορικά εισιτήρια στους συμμετέχοντες. 

 Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.ilovegriekenland.nl, η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς.

Ακολουθεί επίσκεψη στη Λέσβο (30/09-4/10) της Ολλανδής blogger/φωτογράφου κας Stefanie Versteeg, ενώ έχουν ήδη ενταχθεί στην ανωτέρω δράση οι προορισμοί Ικαρία, Λήμνος και Χίος την άνοιξη του 2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια: