Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τι έγινε στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες μέρες ? Φωτορεπορτάζ



Νέα εποχή για το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Pascahlidis

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου χώρου του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στην Θεσσαλονίκη όπου έλαβε χώρα και η πρώτη απονομή διδακτορικού της Ακαδημίας στην Ελλάδα. 


Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν ο Πρύτανης και ιδρυτής της Ρωσικής Ακαδημίας NOOSFERA Καθηγητής Οικονομικών Δρ. Leonid Vasilievits Novikov, ο Αντιπρύτανης και Διευθυντής των Δημοσίων σχέσεων της Ακαδημίας Καθηγητής Οικονομικών Δρ. Yurii Tarasov.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Πρύτανη και του Αντιπρύτανη της Ρωσικής Ακαδημίας NOOSFERA και Πρύτανη της Ακαδημίας στην Ελλάδα και Αντιπρύτανη της Ρωσικής Ακαδημίας, Καθηγητή Ψυχολογίας Δρ. Γεωργίο Πασχαλίδη. 

Ο Πρύτανης Leonid Novikov τόνισε για μια ακόμη φορά τη σπουδαιότητα του έργου του καθηγητή Γ. Πασχαλίδη και το πως η Ακαδημία θα δράσει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να διαδώσει αυτή τη μοναδική ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis σε όλο τον παγκόσμιο επιστημονικό κόσμο.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του πρώτου διδακτορικού διπλώματος της Ακαδημίας NOOSFERA στην Ελλάδα στον τομέα των Οικονομικών, στον κ.Αντρέα Ρωσσίδη, με τίτλο: «Η εφαρμογή του επιχειρηματικού Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis στη διαχείριση κρίσεων ως ανεκτίμητο εργαλείο στην οικονομική ανάπτυξη μιας επιχείρησης, στην αειφορία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και στη διαμόρφωση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».


Ακολούθησε η απονομή από την Ακαδημία των πρώτων Διπλωμάτων της Νέας Ψυχολογίας Πασχαλίδη, μετά από εκπαίδευση στο Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, στους: Δημήτριο Ψύχα, Αντριανή Μαλτινιώτη, Δημήτριο Ιορδανίδη, Όλγα Ατματζίδου, Μανώλη Καραγιάννη, Καλλιόπη Χίου, Παρλαπάνη Χρήστο, Σοφία Σακελάρη και Κωνσταντίνο Βίδρα. 


Μια νέα περίοδος ξεκινά για την ανάπτυξη και τη διάδοση της νέας γνώσης των τριών ανθρώπινων τύπων και η αρχή έγινε με την ανακοίνωση της διενέργειας του πρώτου παγκόσμιου συνεδρίου στην Ελλάδα με τη συνεργασία της διεθνούς Ακαδημίας Νοόσφερα και του συνδέσμου Αεροδιαστημικής Ναυτικής Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από όλο τον κόσμο.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Επίσης τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Πανοράματος Ιωάννης Καρτάλης. Την εκδήλωση κάλυψαν τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης και το ΕΡΑ Κομοτηνής.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Μικρά βιογραφικά των Ρώσων καθηγητών της Ακαδημίας:




Ο Δρ. Leonid Novikov είναι καθηγητής και μέλος της Ρωσικής και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, Διδάκτωρ Ψυχολογίας και Οικονομικών Επιστημών, καθηγητής Ιστορίας και Κοινωνικών Επιστημών και εκλεγμένος βουλευτής του Περιφερειακού Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Λαού. 

Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Επιχειρηματιών της περιοχής Τόμσκ και είναι μέλος του Προεδρείου των Κοζάκων της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας. Το 2003 ίδρυσε και διεύθυνε τη Διεθνή Οικονομική Ένωση Κοζάκων. Είναι πληρεξούσιος αντιπρόσωπος της Διεθνούς Αντιεγκληματικής και Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.

Ο Δρ. Yiuri Tarasov είναι καθηγητής της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, Διδάκτωρ Οικονομίας και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας.


Για περισσότερες φωτογραφίες, κάντε "κλικ" πιο κάτω:




http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: