Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Βραβεύονται Ξενοδόχοι στη Σάμο

Toυς ξενοδόχους του στη Σάμο βράβευσε το Apollo


Την Σάμο επισκέφτηκε την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, η εμπορική διευθύντρια του Σκανδιναβού tour operator Apollo κυρία Nina Hornewall , για να παραστεί στην απονομή βραβείων σε ξενοδοχεία που συνεργάζονται με το Apollo στο νησί μας αλλά και για να συζητήσει με ξενοδόχους και τοπικούς παράγοντες προοπτικές για την μελλοντική ανάπτυξη του νησιού.

Η παρουσία της κυρίας Hornewall στο νησί μας σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον τουApollo να αυξήσει την κίνησή του προς τη Σάμο τα επόμενα χρόνια.

Ενδιαφέρον που φάνηκε και την φετινή χρονιά που το Apollo παρουσιάζει αύξηση κίνησης 20% προς την Σάμο την ίδια στιγμή που το νησί μας βρίσκεται δυστυχώς σε διψήφιο μείον στις αφίξεις εξωτερικού.

Σε μια ζεστή τελετή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μουσείο Κρασιού στο Μαλαγάρι έδωσαν το παρόν ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Κατρακάζος, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου κύριος Κυριαζής, ο εκπρόσωπος του Δήμου κύριος Κυριαζής, ο Αερολιμενάρχης κύριος Μανούκας και ο Δ/ντης πωλήσεων της ΕΟΣΣ κύριος Φρατζής.

Μαζί τους και 30 περίπου ξενοδόχοι συνεργάτες του Apollo στη Σάμο.

Τους υποδέχτηκαν η κυρία Hornewall , μαζί με τον εκπρόσωπο του Apollo στη Σάμο κύριο Κασμιρλή και τον υπεύθυνο συμβολαίων κύριο Φραγκίσκο.

Ακολούθησε ημίωρη παρουσίαση του Apollo αλλά και των μελλοντικών σχεδίων του για την Σάμο με αποκορύφωμα της βραδιάς την βράβευση ξενοδόχων με βάση την βαθμολογία τους από τους πελάτες του tour operator κατά την καλοκαιρή σαιζόν του 2015.

Βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία


Κατηγορία 4 αστέρια Samaina Inn ,Arion

Κατηγορία 3 + αστέρια Archangelos, Princessa , Mykali

Κατηγορία 3 αστέρια Olympia Village , Anthemis , Agrillionas

Κατηγορία 2 + αστέρια Panorama και Arethousa

Με το πέρας της παρουσίασης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με την κυρίαHornewall σε χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο του μουσείου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα φαγητό που προσέφερε το εστιατόριο ΕΛΙΑ από το Pυθαγόρειο. Τα ποτά ήταν φυσικά μία προσφορά της ΕΟΣΣ που διέθεσε και το χώρο.


http://samiakonvima.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: