Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

O "Αναμεταδότης"

Του Στέλιου Μάνου


Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης
Κοινοποιώ με μεγάλη μου χαρά από το έργο ενός μοναδικού και αξεπέραστου Έλληνα ερευνητή, του ακαδημαϊκού καθηγητή Dr. Γιώργου Πασχαλίδη, γνώσεις, που δίδονται για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα. 

Ο Γιώργος Πασχαλίδης αξιώθηκε τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον επιστημονικό στίβο, που δεν έχουν προηγούμενο στην Ελληνική και την παγκόσμια διανόηση και, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα του γίνει και η μεγαλύτερη των διακρίσεων, παγκοσμίως. Γιατί το έργο του είναι τεράστιο, μοναδικό και αξεπέραστο. 

Από αυτό το έργο διαλέγω και κοινοποιώ στους αγαπητούς μου φίλους, μικρά αποσπάσματα, μικρά αυτοτελή διαμάντια γνώσης, χωρίς καμιά δική μου παρέμβαση. Άλλωστε, θα ήταν παράτολμο να προσθέσει ή να αφαιρέσει κανείς το παραμικρό στα κείμενα του Γιώργου Πασχαλίδη, που είναι κωδικοποιημένη πληροφορία και σοφία. 

Ο κ.Στέλιος Μάνος
Παρομοιάστε με, με αναμεταδότη ο οποίος δέχεται το κύμα, την πληροφορία και την αναμεταδίδει αυτούσια, χωρίς να παρεμβαίνει και χωρίς να την αλλοιώνει. 

Το κάνω με ευχαρίστηση και χαρά, γιατί πιστεύω πως συμβάλλω σε κάτι μεγαλειώδες, που εξαπλώνεται σιγά-σιγά σε όλο τον πλανήτη, αλλάζοντας και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας. 

Είναι οι μεγάλες ανακαλύψεις του Γιώργου Πασχαλίδη, που αποκαλύπτουν την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, του νου, της ψυχής, αλλά και του σώματος γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: