Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Νέα εποχή στην επιχειρηματικότητα


Σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ", ένα μικρό απόσπασμα από το καταπληκτικό βιβλίο - εργαλείο με τίτλο "Νέα εποχή στην επιχειρηματικότητα" του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη. 

To μοντέλο Tri-anthropo-types Paschalidis, είναι το κλειδί για τον επενδυτή, τον εργοδότη και τον εργαζόμενο. Ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την επαγγελματική καταξίωση, την επιχειρηματικότητα και την επικοινωνιακή τακτική. Το κλειδί της επιχείρησης για την απόλυτη επιτυχία!

Μια επιχείρηση είναι επιτυχημένη όταν:
– παράγει σε ασυναγώνιστη ποιότητα,
– έχει πετύχει και μεγιστοποιήσει την απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού της,
– έχει πετύχει αρμονική συνεργασία μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, αλλά και μεταξύ των εργαζομένων,
– έχει καταφέρει να επικρατήσει στο χώρο των πωλήσεων εξαλείφοντας στο ελάχιστο κάθε μορφή ανταγωνισμού,
– φέρει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος .

Μια τέτοιας μορφής επιχείρηση, δεν είναι εφικτό να στηθεί και καθιερωθεί στην ελεύθερη αγορά, κυρίως στην εποχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύει ο πλανήτης.

Η συμβουλευτική μέθοδος του μοντέλου Tri -Αnthropo-Τype Paschalidis, επεμβαίνει εκεί ακριβώς και έχει εφαρμογή στο παρόν, στο σήμερα!

Μέσω της τυπολογίας, αξιοποιείται το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης στο έπακρο, τόσο από πλευράς διοίκησης (εργοδότης), όσο και από πλευράς εργατικού δυναμικού (εργαζόμενοι), εφόσον οι ατομικές διαφορές κάθε ατόμου, όσον αφορά τις υψηλές αποδόσεις, εξαρτώνται από την διαφορετικότητα της λειτουργίας του εγκεφάλου, των τριών Τύπων Α, Β, Γ.

Ο χαρακτήρας κάθε ανθρώπου καθορίζεται από τον τρόπο λειτουργίας του ενός από τα τρία τμήματα του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου.

Επομένως, αφού τα τμήματα του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου είναι τρία και το καθένα από αυτά διαμορφώνει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, προκύπτουν τρεις διαφορετικοί Τύποι Χαρακτήρα για όλη την ανθρωπότητα.

Συνεπώς, τρεις τύποι εργοδότη και τρεις τύποι εργαζόμενου, τρία εργασιακά προφίλ!

Ο Συγγραφέας Δρ, Γιώργος Πασχαλίδης
Με το μοντέλο Tri -Αnthropo-Τype Paschalidis, η εργασία μας στο επάγγελμα που ήδη εξασκούμε και η εργασία που θα επιλέξουμε, θα οδηγούν στην απόλαυση των κόπων μας, στην απόλαυση της ύπαρξής μας, στην απόλαυση της συνύπαρξης μας και της αλληλεπίδρασης μας με τα αδέρφια μας τους τρεις ανθρώπινους τύπους.

Το σύγγραμμα σας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε νικητές και ευτυχισμένοι πολεμώντας την οικονομική κρίση με όπλο την σκέψη σας και σφαίρες το χρήμα.

Τουλάχιστον το 1/3 της ζωής σας το διανύετε στην εργασία σας!

Αφιερώστε στην εργασία σας (ως εργοδότης και ως εργαζόμενος) σήμερα, στο παρόν, το μοναδικό εργαλείο επιχειρηματικότητας, επενδύοντας πάνω του την πρόθεσή σας να γνωρίσετε την τυπολογία. Θα αποδώσει σύντομα τα μέγιστα και θα κατακτήσετε την κορυφή της ελεύθερης αγοράς του κόσμου.

Κάθε καθιερωμένο μοντέλο επιχειρηματικότητας απέτυχε να σταθεί άξιο επιβίωσης και ανάπτυξης εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Το μοντέλο Tri -Αnthropo-Τype Paschalidis είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση και απευθύνεται σ όλους εκείνους που αναζητούν διέξοδο από τα τετριμμένα, με την ασφάλεια των κεκτημένων και προσδοκίες για το μέλλον.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: