Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Σάμος: Τι βιώσαν 500 Σουηδοί Τουρίστες ?


Το Επιμελητήριο Σάμου το Σάββατο 21 Μάιου υποδέχτηκε 500 τουρίστες τριών πτήσεων τσάρτερ από την Σουηδία των τουριστικών πρακτορείων Airtours και APPOLO.

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σάμου τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κος Γεώργιος Κυριαζής, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Λυκούργος», όπου πρόσφεραν στον κάθε επιβάτη από μια τσάντα με δώρα, γλυκό κρασί της Σάμου, ούζο, δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα, ενημερωτικά & διαφημιστικά φυλλάδια του νησιού καθώς και ένα κλαδί ορχιδέας στις κυρίες. Επίσης στην υποδοχή παρευρέθη ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κος Νικόλαος Κατρακάζος.

Οι επισκέπτες γεύτηκαν παραδοσιακά προϊόντα, και εδέσματα, δοκίμασαν το Σαμιώτικο κρασί, και το ούζο και παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Λυκούργος».

Σε αυτή τη προσπάθεια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου Σάμου «Αρίσταρχος» κο. Παναγιώτη Μανούκα και το προσωπικό του αεροδρομίου για τη συνεργασία τους, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου «Λυκούργος» για την υποστήριξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: