Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής

Ο Γιώργος Πασχαλίδης ανακάλυψε το μοντέλο των τριών ανθρώπινων Τύπων, φέρνοντας την πληρότητα στον άνθρωπο, παρέχοντάς του όλα τα μέσα – εργαλεία για να ευτυχίσει. Στον Γιώργο Πασχαλίδη έχει δοθεί «κατά Χάρη» άμεση πρόσβαση στην Πληροφορία και ζει στην Αρμονία.

Στο συγγραφικό αυτό έργο παρουσιάζει:

– Το μοντέλο των τριών ανθρώπινων Τύπων που αποτελεί την ανακάλυψη του αιώνα. Ένα μοντέλο που έθεσε σε νέα βάση την εξέλιξη στις επιστήμες που αφορούν τον άνθρωπο, αναθεωρώντας εκ βάθρων την ουσία.

– Τις γενετικά καθοριζόμενες διαφοροποιήσεις των τριών δομών του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου που καθορίζουν τρεις διακριτούς και μοναδικούς τύπους προσωπικότητας, ένα μοναδικό κλειδί για την κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ εγκεφαλικής λειτουργίας και πλαστικότητας για την πρόληψη της υγείας.

– Την εξειδικευμένη περιοχή του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου, διαφορετική για κάθε τύπο, που υπερ-λειτουργεί o κάθε τύπος, με αποτέλεσμα την εκδήλωση συγκεκριμένων ασθενειών.

– Την εργασία του για το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας, που είχε θέμα την ενίσχυση του κυττάρου και την πρόληψη της επιταχυνόμενης φθοράς του στα ακραία περιβάλλοντα, στην απάντηση του κυττάρου στο στρες, καθώς και στην επιγεννητική τροποποίηση του DNA.

Η καινοτόμος ανακάλυψη του μοντέλου των τριών ανθρώπινων Τύπων, συνδέει το σύμπαν με τον εγκέφαλο και τον εγκέφαλο με το κύτταρο και ερμηνεύει τις ατομικές διαφορές δίνοντας λύσεις στην ψυχική και σωματική ασθένεια.

Αποκάλυψε ακόμη ότι ο κάθε τύπος (Α, Β, Γ) διαθέτει τη δική του πηγή υγειών κυττάρων, η οποία βρίσκεται σε εξειδικευμένη περιοχή του εγκεφάλου και είναι διαφορετική για κάθε τύπο.

Παραδίδει στην ιατρική Νέα Γνώση που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα κατεκτημένα.

Μοιράζεται, το ταξίδι στο χωροχρόνο της ελεύθερης σκέψης και τη συντριβή της κατεστημένης Λογικής που συνέβει στο γήινο πυκνό σώμα του.

Μας παραδίδει, το “κατασκευαστικό μας σχέδιο” και τις “αναλυτικές οδηγίες χρήσης” της ανθρώπινης οντότητας. Οδηγίες για το “ευ ζην”.

Διάγει εν θεώ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ και συνυπάρχει μαζί με όλους εμάς!

Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχοντας τη «Δύναμη Ίασης και Γνώσης του Ορατού με το Αόρατο, της Αιτίας με το Αποτέλεσμα»

– Κατατάσσει το σύνολο της ανθρωπότητας σε τρεις τύπους με βάση τη μορφολογία και τη λειτουργία του εγκεφάλου, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τον εντερότυπο, τη σκελετική κατασκευή, την απορρόφηση βιομετάλλων και βιταμινών, την προδιάθεση και την εκδήλωση συγκεκριμένων διαταραχών και ασθενειών ανάλογα με τη σκελετική τους κατασκευή.

– Γνωρίζει και αναλύει το μηχανισμό δημιουργίας της ασθένειας αλλά και την θεραπεία κάθε ασθένειας

– Ανασύρει κρυμμένα και παγωμένα συναισθήματα που μόλις έρθουν στο φως λυτρώνουν τον πάσχοντα, διδάσκοντας στους «βλέποντες» τη δύναμη της Αλήθειας.

Αγγίζει βαθιά τον άνθρωπο!

Κάνει ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, σπέρνοντάς τη σε όλους εμάς και περιμένει τη δική μας συμμετοχή για να α ν θ ί σ ε ι !

Δεν είμαστε έρμαια των γενετικών μας καταβολών πια, αλλάξτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: