Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ανοίγει ξανά ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"...!

Ανοίγουμε ξανά τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" μετά από παύση αρκετών μηνών. Αυτή τη φορά όμως με διαφορετική εντελώς ύλη και περιεχόμενο.

Συνειδητά αποφασίσαμε να "φύγουμε" από τον χαρακτήρα ενός πολιτικού και ενημερωτικού δικτυακού χώρου και να μετακινηθούμε σε μία σελίδα που θα μοιράζετε μαζί σας την χαρά, τις όμορφες και μόνο ειδήσεις από τα Νησιά μας και φυσικά μαζί θα βαδίζουμε στο δρόμο της Ευτυχίας μέσα από το μοντέλο tri-anthropo type paschalidis..

Ανεξάρτητα την επιτυχία του "παλιού ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" που οφείλετε σε εσάς που τον αγκαλιάσατε,  θεωρούμε ότι δεν χρειαζόμαστε άλλες ειδήσεις που θα μαυρίζουν τη ψυχή μας. 

Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα μιλήσει περισσότερο στη καρδιά και στην ψυχή των αναγνωστών μας.

Το στοίχημα πλέον είναι ο "Νέος Ευπαλίνος" να αποτελέσει ένα ακόμη αποτελεσματικό μέσον, για την διάδοση της νέας γνώσης αλλά και των εφαρμογών της, για όλους τους φίλους επισκέπτες και αναγνώστες της σελίδας μας. 

Μέσα από το blog μας φυσικά θα αναδεικνύουμε και όλες τις προσπάθειες Σαμιακών και Ικαριώτικων συλλογικοτήτων σε σχέση με τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τις Επιστήμες. Είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνεστε και κατανοείτε όλοι την ανάγκη αυτής της αλλαγής. Θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε μαζί, όπως άλλωστε κάνουμε και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. 

Μανόλης Βασιλειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: