Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Η Λούκα Κατσέλη διαψεύδει τους "Financial Times"


Το δημοσίευμα είναι ανυπόστατο ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών αναφέροντας πως είχε επικοινωνία και με τους δημοσιογράφους των FT σχετικά.

Η Λούκα Κατσέλη κάνει τηλεφωνική παρέμβαση και διαψεύδει τους Financial Times και το "κούρεμα". Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο - το δημοσίευμα είναι αναληθές

Σε άμεση διάψευση του αποψινού δημοσιεύματος των Financial Times προχώρησε η Λούκα Κατσέλη κάνοντας τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το δημοσίευμα είναι ανυπόστατο ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών αναφέροντας πως είχε επικοινωνία και με τους δημοσιογράφους των FT σχετικά. Η κα Κατσέλη ανέφερε μάλιστα πως το δημοσίευμα αυτό που κάνει λόγο για κούρεμα των καταθέσεων άνω των 8.000 ευρώ, σε τουλάχιστον μια ελληνική τράπεζα, σε ποσοστό 30% κρίνεται ανυπόστατο και εκ του πονηρού.

Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι εγγυημένες έως το ποσό των 100.000 ευρώ, όπως ορίζουν οι κοινοτικοί κανονισμοί, τόνισε η κα Κατσέλη η οποία ξεκαθάρισε πως ένα σενάριο κουρέματος δεν είναι καν στο τραπέζι. «Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Αυτά τα σενάρια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας», δήλωσε ρητά η κ. Κατσέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: