Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Σάμος: «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές»

Μίμης Πλέσσας
 «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές»
...στις γειτονιές της Ελλάδας
  Μαυρίκιος Μαυρικίου
Ερμηνεία - Ενορχηστρώσεις - Μουσική διεύθυνση

Συνοδεύει η «Ορχήστρα των Αισθήσεων»

ΣΑΜΟΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Μετά την θεαματικά πετυχημένη πορεία των συναυλιών τους στην Ελλάδα και την Κύπρο το προηγούμενο φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη, ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι,  έχοντας γεμάτες τις αποσκευές τους με γνωστά και αγαπημένα ακούσματα που η σφραγίδα τους στον χρόνο παρέμεινε ανεξίτηλη, με τα "Τραγούδια που δεν έχουν εποχές".

Μίμης Πλέσσας. Ένα όνομα, μία ιστορία και μία τεράστια παρακαταθήκη στον πολιτισμό και στην μουσική παιδεία της χώρας μας. Ο άνθρωπος που με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του γαλούχησε πολλές γενεές και μέχρι σήμερα συνεχίζει να μεταλαμπαδεύει τις μουσικές του γνώσεις, να ανακαλύπτει και να καθιερώνει καλλιτέχνες και αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να συγκινεί και να ταξιδεύει μελωδικά το κοινό του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με σεβασμό στο έργο του μεγάλου δημιουργού, εμπνέεται από αυτό, ερμηνεύει και ενορχηστρώνει μερικά από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τα οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις φωνές των μεγαλυτέρων ερμηνευτών της χώρας μας, καταθέτοντας την δική του προσωπική μουσική σφραγίδα.

"Θα πιω απόψε το φεγγάρι", "Καμαρούλα μια σταλιά", "Όλα δικά σου μάτια μου", "Το άγαλμα", "Ποια νύχτα σ' έκλεψε", "Τι σου' κανα και πίνεις", "Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες", "Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου", "Αν είναι η αγάπη αμαρτία", "Οι χάντρες", "Δώδεκα μαντολίνα", "Τόσα Καλοκαίρια", "Ξημερώνει Κυριακή", "Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου" και τόσα άλλα πολυαγαπημένα τραγούδια σε ένα μουσικό ταξίδι.

Ενδεικτικά video από συναυλίες:

Τον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον Μαυρίκιο συνοδεύει η πενταμελής "Ορχήστρα των Αισθήσεων". Όλοι μαζί ταξιδεύουν στις γειτονιές της Ελλάδας, σε βράδια καλοκαιρινά με φεγγάρια και αρώματα γιασεμιών, με συναισθήματα και ηχοχρώματα από πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, φλάουτο, βιολί, μπάσο και κρουστά και παρουσιάζουν μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, την πρώτη κοινή τους δισκογραφική συνεργασία, με τον ομώνυμο τίτλο της περιοδείας «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές».

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ:

Στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας
Ερμηνεύει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου
Συνοδεύει η «Ορχήστρα των Αισθήσεων»
Ενορχηστρώσεις - Διασκευές - Μουσική διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Πλήκτρα: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Κιθάρα – Μπουζούκι:  Ιάσονας Μαυρογεώργος
Κρουστά: Αλέξανδρος Κούρος
Βιολί - Μπάσο: Κώστας Χατζόπουλος
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Συναυλιών:
Αλίκη Δανάλη (e-mail: alikidan@hotmail.com – τηλ. 6951820100)  
Παραγωγή: Μαυρίκιος Μαυρικίου

ΣΑΜΟΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια Συναυλίας: 2 :30 ώρες

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Εισιτήρια για ανέργους – φοιτητές: 8 ευρώ
Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr
Σημεία Προπώλησης:
HONDOS CENTER - ΣΑΜΟΣ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ MARKET
Πληροφορίες:
ΔΥΝΑΜΙΚΗ PROMOTIONSAMOS - 2273061544 - Facebook: Dinamiki Samou

Προπώληση: www.viva.gr

Κάντε "κλικ" πιο κάτω για να δείτε τους χορηγούς:

Ευχαριστούμε θερμά τον Μέγα Χορηγό, τους Υποστηρικτές και τους Χορηγούς Επικοινωνίας της περιοδείας της συναυλίας

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
HELLENIC SEAWAYS



ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

SKARLINE
CUBE 11


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ALPHA 989 www.alpha989.com


CLICKATLIFE www.clickatlife.gr, ZOUGLA www.zougla.gr, GOVA STILETO www.govastileto.gr, KULTUROSUPA.GR www.kulturosupa.gr, OUTNOW.GR www.outnow.gr, INDEPENDENT www.independent.gr, MUSIC CORNER www.musiccorner.gr, COSMOPOLITI www.cosmopoliti.com , WEB MUSIC RADIO http://webmusic.gr, ARTISTBOOK www.artistbook.gr, AVECNEWS www.avecnews.gr, GREEKAFFAIR www.greekaffair.gr, ROCKANDROLL www.rockandroll.gr, DIASKEDASI.INFO www.diaskedasi.info, M-WORDRADIO www.m-wordradio.gr, MUSICAFE www.musicafe.gr , PLOUMISTOS.COM www.ploumistos.com, PROOTHISI http://proothisi.blogspot.gr


Ευχαριστούμε την κα. Αλίκη Δανάλη για την υποστήριξή της, στην οργάνωση, επικοινωνία και προβολή της περιοδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: