Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σάμος: Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα από θαλασσόξυλα


Πρωτοτυπία, απλότητα, δημιουργικότητα, που ζωντανεύει άψυχα για τους περισσότερους άχρηστα υλικά, για να δημιουργήσει κομμάτια μοναδικής διακοσμητικής τέχνης για κάθε χώρο. 

Θαλασσόξυλα λεγόμενα και driftwoods των οποίον το λείο φινίρισμα είναι αποτέλεσμα τις επαφής τους με τα στοιχεία της φύσης …τον άνεμο την βροχή το κύμα και την τριβή με την άμμο της παραλίας.

Κομμάτια ενός δέντρου ενδεχομένως μια βάρκας ….που έκαναν ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο αποκτούν καινούργια ζωή, σε ένα ταξίδι με όχημα την έμπνευση και την φαντασία.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την διακόσμηση των θαλασσόξυλων. κατασκευές είτε αποκλειστικά ξύλινες είτε συνδυασμένες με βότσαλα, κοχύλια, σκοινί, ύφασμα, λινάτσα, σύρμα ή όποιο άλλο ανακυκλώσιμο υλικό!

Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα από θαλασσόξυλα, δίχτυα, σχοινιά, πανιά και φελλαδουρια ξεβρασμένα & σμιλεμένα από την θάλασσα....

Άννα Λουκαδάκη

Τις υπέροχες αυτές χειροποίητες δημιουργίες μπορείτε να τις βρείτε μόνο στο κατάστημα "Ιδέα" στη παραλιακή οδό της Σάμου, δίπλα στο Hondos center.


Για περισσότερες εικόνες, κάντε "κλικ" πιο κάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια: