Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη η παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Χουσνή


Η Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σάμου, Έλενα Χουσνή, θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 15 και την Παρασκευή 17 Απριλίου, στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο της «Στα άδυτα των... "δυτών"». 

Το βιβλίο της που συνεχίζει την ανοδική του πορεία μεταξύ των πολιτικών-αστυνομικών μυθιστορημάτων, (εκδόσεις «Δίαυλος»), μετά την παρουσίασή του στη Σάμο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά, έφτασε η στιγμή για το αναγνωστικό κοινό της ανατολικής Μακεδονίας να γνωρίσει και να συζητήσει με την εκπαιδευτικό-συγγραφέα που ήδη έχει ολοκληρώσει το δεύτερο βιβλίο της που βρίσκεται στη φάση της διόρθωσης.


Η «Νέα Εγνατία» μιλά με τη συγγραφέα Έλενα Χουσνή


Η καθημερινή εφημερίδα «Νέα Εγνατία» φιλοξένησε στο φύλλο της Μ. Παρασκευής, λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του βιβλίου «Στα άδυτα των... ‘’δυτών’’» της συγγραφέως Έλενας Χουσνή στην Καβάλα, που ζει και εργάζεται στη Σάμο ως εκπαιδευτικός και είναι από τον Οκτώβριο του 2014 η εκλεγμένη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σάμου. 


Κερδίστε από το in.gr το βιβλίο «Στα άδυτα των... ‘’δυτών’’»


Το βιβλίο «Στα άδυτα των... ‘’δυτών’’» της Έλενας Χουσνή, από τις εκδόσεις «Δίαυλος», προσφέρει σε 7 τυχερούς αναγνώστες το «in.gr». 

Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας ζει και εργάζεται στη Σάμο ενώ στις 30 Οκτωβρίου 2014 εξελέγχει στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σάμου όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα. Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι αύριο Πέμπτη, 16/4 το μεσημέρι.


Δείτε το σχετικό link: Εδώ....!


Δεν υπάρχουν σχόλια: