Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τα Νησιά μας στην τουριστικη εκθεση της Ουτρέχτης


H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην έκθεση Vakantiebeurs της Ουτρέχτης στην Ολλανδία με δικό της περίπτερο στο οποίο φιλοξενεί τους δήμους και επαγγελματίες των νησιών μας.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο σύμβουλος τουρισμού του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Κατρακάζου, ο κ. Δημήτρης Πλατανιώτης.

Στα πλαίσια των παράλληλων προωθητικών ενεργειών της έκθεσης έγινε χθες 14/1/15 εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν τα νησιά μας στην Ολλανδική αγορά (επαγγελματίες, ΜΜΕ κτλ) με μεγάλη επιτυχία..

Η παρουσίαση του νομού Σάμου (Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων) έγινε από την κα. Conny Baltzer, marketing manager του ταξιδιωτικού πρακτορείου Ross Holidays και έτυχε πολύ μεγάλης και ενθουσιώδους υποδοχής από τα μέσα και τους επαγγελματίες. 

Η ενότητα μας στο προηγούμενο διάστημα ήρθε σε επαφή με αρκετούς Ολλανδούς πολίτες που ζουν μόνιμα στο νομό μας και τους ζήτησε να περιγράψουν οι ίδιοι τα νησιά και τα πλεονεκτήματα τους. Τα βιώματα που προέκυψαν παρουσιάστηκαν μαζί με οπτικοακουστικό υλικό στην έκθεση.

Παράλληλα, η Περιφέρεια μας συμμετέχει στην τουριστική έκθεση Ferienmesse στην Βιέννη ( 15-18/01), έχοντας πάλι εκδήλωση για την παρουσίαση των νησιών μας στην αυστριακή αγορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Χατζηιακώβου για την άμεση και θετική ανταπόκριση του, για άλλη μια φορά, στην παραχώρηση φωτογραφιών των νησιών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: