Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

"Αρχίσανε τα όργανα" στο φερόμενο ως ΠΑΣΟΚ Σάμου


Βρέχει παραιτήσεις στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο. Με επιστολή τους τρία μέλη της Ν.Ε παραιτήθηκαν, προφανώς για να ενταχθούν στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. 

Ας διαβάσουμε πιο κάτω την επιστολή τους όπως αυτοί την συνέταξαν και μας την έστειλαν:

Με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβόμενοι τις αρχές, τις αξίες, τα πιστεύω μας και κυρίως την αξιοπρέπειά μας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την αποχώρησή μας από μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σάμου και ζητάμε την άμεση διαγραφή μας από τις λίστες μελών του κόμματος.

Καταγγέλλουμε δε τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες που απαξίωσαν πλήρως και κατάργησαν τα εκλεγμένα όργανα μεταξύ άλλων και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σάμου, την οποία υπηρετήσαμε με σθένος και αίσθημα ευθύνης ως εκλεγμένα μέλη μέχρι σήμερα.

Οι αντιδημοκρατικές τακτικές και πρακτικές που ακολουθήθηκαν από τη σημερινή ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι τακτικισμοί και σχεδιασμοί επί χάρτου, για την προσωπική και μόνο πολιτική επιβίωση κάποιων, χωρίς περιεχόμενο πολιτικής, χωρίς όραμα, συνετέλεσαν στην οριστική και αναγκαστική εκδίωξη μας από το κίνημα.

Καταθέτουμε την κομματική μας ταυτότητα, για να μην αναγκαστούμε να υποστείλουμε τις αρχές και τις αξίες μας, τις αξίες του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της προόδου.

Με πλήρη συνείδηση συστρατευόμαστε με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, συμφωνώντας πλήρως με την ιδρυτική του Διακήρυξη τις αρχές και τις αξίες του.

Δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς αγώνα, δεν υπάρχει αγώνας χωρίς πίστη, χωρίς πολιτική και ηθική συνέπεια, χωρίς κόστος και χωρίς αρχές..

Τίτος Φραντζής
Γεώργιος Γαϊτανής 
 Κωνσταντίνος Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: