Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

"ΝΑΙ" στον Προυπολογισμό του Δήμου Σάμου ψήφισαν Θάνος και Σίμος



Χθες το Βράδυ ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του Δήμου Σάμου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν και από τους περισσότερους χαρακτηρίστηκε απλά διχειριστικός και μόνο, αν και οι περισσότεροι μίλησαν για έλλειμμα αναπτυξιακού περιεχομένου και κοινωνικής πολιτικής, εντούτοις οι 3 παρατάξεις της συμπολίτευσης ψήφισαν "ΝΑΙ" στον προυπολογισμό, δίνοντας ουσιαστικά "ψήφο εμπιστοσύνης" στον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχ. Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα "ΝΑΙ" ψήφισαν: η δημοτική παράταξη «Η Σάμος μπροστά» που πρόσκειται στο Δήμαρχο που ήταν φυσικό άλλωστε , αλλά "ΝΑΙ" ψήφισαν και δύο άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Ψήφισαν λοιπόν "ΝΑΙ" η δημοτική παράταξη "Δράση Ενότητα Προοπτική με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο κ. Στέλιο Θάνο και η δημοτική παράταξη "Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών" με τον ένα και μοναδικό σύμβουλο τον κ. Αντώνη Σίμο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο κ. Αγγελόπουλος εκτός της πολυπληθούς δημοτικής ομάδας που διαθέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει κοντά του και άλλες εφεδρείες που αν χρειασθεί βάζουν "πλάτη" στις σοβαρές και ίσως δύσκολες ώρες.

Ευτυχώς οι άλλες τρεις δημοτικές δυνάμεις κρατώντας την αξιοπρέπεια τους ψήφισαν "ΟΧΙ" σε αυτόν τον άθλιο και παρακμιακό προυπολογισμό που είχε το θράσος ο κ. Αγγελόπουλος να παρουσιάσει χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ψήφισαν λοιπόν "ΟΧΙ":  η Δημοτική παράταξη "Ανατροπή" με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, η Δημοτική Παράταξη "Λαική Συσπείρωση" με επικεφαλής τον κ. Κώστα Τζίχα και φυσικά η δημοτική παράταξη "Σαμιακή Πολιτεία Ανατροπής & Δημιουργίας" με τον κ. Τάσο Κοζώνη.

Φαίνεται λοιπόν σχηματικά ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο συμπολίτευσης - αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου για τα επόμενα χρόνια. Εμείς δεν θέλουμε να σχολιάσουμε προς το παρόν περισσότερο τις χθεσινές εξελίξεις  αλλά σύντομα θα επανέλθουμε....



Σχετικό Δημοσίευμά μας: Εδώ....!
αλλά και : ΕΔΩ...!


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: