Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστικό Bazar του Συλλόγου "Μέλισσα" στη Σάμο


Από προχθές Παρασκευή και έως σήμερα Κυριακή 14 Δεκέμβρη, είναι σε εξέλιξη το Εορταστικό Bazar του Συλλόγου "Μέλισσα", στο κλειστό γυμναστήριο στη θέση "γεφυράκι" της πόλης της Σάμου. 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Σάμου "Η Μέλισσα" ιδρύθηκε από γονείς και απευθύνεται σε γονείς και φίλους παιδιών τα οποία παρουσιάζουν υστέρηση στην ανάπτυξή τους και χρειάζονται επιπλέον ειδική υποστήριξη για να κερδίσουν το αυτονόητο: το δικαίωμα για παρουσία και ενεργή συμμετοχή στη ζωή.

Νέοι άνθρωποι δημιουργοί, αυτόνομοι καλλιτέχνες εκθέτουν τις δημιουργίες τους, μέσα πραγματικά σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με πολλά χαμόγελα και πολύ αγάπη.

Θεωρούμε ότι όλοι θα πρέπει να επισκεφθούμε αυτή την τόσο σπουδαία έκθεση σήμερα Κυριακή τελευταία μέρα αλλά και να ψωνίσουμε ένα δωράκι στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αφού θα πρέπει να  σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη παραπέρα στήριξη του Συλλόγου.

Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" ήταν εκεί, και η Πρόεδρος του Συλλόγου "Μέλισσα", Ιοκάστη Νικολαίδη απάντησε με ιδιαίτερα περιγραφικό τρόπο στις ερωτήσεις μας.


Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε "κλικ" πιο κάτω:




"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: