Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Παραλιακή Σάμου: Τα βουλωμένα φρεάτια έφεραν… πλημμύρες!

Του Γιώργου Αβραμίδη

Στα βουλωμένα φρεάτια κατά μήκος της παραλιακής οδού αποδίδουν πολλοί επαγγελματίες και κάτοικοι τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την καταιγίδα που έπληξε την πόλη.

Η ποσότητα της βροχόπτωσης ήταν πρωτοφανής. Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ τα ορμητικά νερά λίγο έλειψε να εισέλθουν μέσα σε ισόγεια καταστήματα και σπίτια. 

Οι κάτοικοι ζητούν από τη νέα δημοτική αρχή να στρέψει την προσοχή της στη συντήρηση των δικτύων όμβριων και των φρεατίων αφού είναι γνωστά τα σημεία που πάντα υπάρχουν προβλήματα.. 

Ζητούν επίσης να ολοκληρωθεί το έργο της παραλιακής όπου πραγματοποιούνται έργα για την κατασκευή του νέου πεζόδρομου μιας και ακόμη δεν έχει συνδεθεί το δίκτυο όμβριων με το παλαιό που εκβάλει στη θάλασσα.

‘Ώρα για δουλειά…Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσουν τα ευχολόγια και οι επικοινωνιακές «παρεμβάσεις» για λόγους εντυπωσιασμού και να ξεκινήσουν να δουλεύουν..

Να προβούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις στο έργο της παραλιακής όσο ακόμη έχει περιθώρια βελτίωσης και να σταματήσουν να φορτώνουν τα πάντα στους προηγούμενους.

Η Νομαρχία το 2008 ξόδεψε πολλά λεφτά για την μελέτη του έργου και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου οφείλουν να υλοποιούν διορθώνοντας ατέλειες.

Στο Άνω Βαθύ κατέρρευσε το τοιχίο, ευτυχώς χωρίς θύματα. Κι ενώ κι άλλα σχολεία έχουν προβλήματα μαθαίνουμε ότι ακόμη δεν έχουν μοιρασθεί τα χρήματα για συντηρήσεις σχολείων..!

Ο χειμώνας ξεκίνησε και το οικονομικό έτος τελειώνει σε λίγες μέρες.. Τι περιμένουν άραγε;

"τι ψήφιζαν τότε σαν "Νομαρχιακοί σύμβουλοι;"

Ο τόπος λένε χρειάζεται εργάτες με όρεξη και όχι επικοινωνιακά προϊόντα προεκλογικών τύπων όπου...εμφανίζονται ως "Μεσσίες" δίχως να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: