Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΜΕ Σάμου: "κάτω τα χέρια από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς"


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!


Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου δικάζεται ο «αγαναχτισμένος» γονιός που στο πλαίσιο της μαθητικής κατάληψης στο 2ο Γυμνάσιο Σάμου τον περασμένο Σεπτέμβρη επιτέθηκε και χτύπησε τη συνάδελφο Μαρία Ξύδη, γιατί αυτή δεν δεχόταν να παίξει το ρόλο του παιδονόμου ενάντια στους μαθητές που αγωνίζονταν.

Για να εκδηλώσουμε τη συμπαράσταση μας στη συνάδελφο μας και να απαιτήσουμε την καταδίκη αυτών των επιδιώξεων και των υποστηρικτών τους που δεν αναγνωρίζουν στους μαθητές αλλά και συνολικά στο λαό και στη νεολαία το δικαίωμα της μαζικής αντίστασης και του αγώνα ενάντια στην πολιτική του συστήματος και της κυβέρνησης του, απεργούμε την Πέμπτη 2-10-14 με βάση τη διπλή στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί (8-11πμ από το ΔΣ της ΕΛΜΕ και 11-2μμ από το ΔΣ της ΟΛΜΕ μετά από αίτημα μας).

Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε παιδονόμοι και φύλακες της αντιδραστικής κυβερνητικής πολιτικής. Αρνούμαστε να «αξιολογηθούμε» στην υποστήριξη και την υλοποίηση της πολιτικής των ταξικών φραγμών και της ισοπέδωσης του δημόσιου δωρεάν σχολείου. Παλεύουμε, μαζί με τους μαθητές μας και τους γονείς, ενάντια σε αυτήν, και ενάντια στο σκοταδισμό που χρειάζεται για να επιβληθεί.

Καλούμε τους συνάδελφους σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, στην πόλη της Σάμου, στις 11πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: