Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Σάμο κάποιοι "κάνουν τα στραβά μάτια" ??


Σε καταγγελία για ρύπανση του περιβάλλοντος που προκαλείται κάθε φορά που αναχωρεί το πλοίο «European Express» της ΝΕΛ, από το λιμάνι Μαλαγαρίου, και την ζημιά που προκαλεί η αιθαλομίχλη στην υγεία των συμπολιτών μας καθώς και τη φθορά στις περιουσίες τους προχώρησε ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανόλης Βασιλειάς. 

Την καταγγελία κατέθεσε στο Λιμεναρχείο Σάμου το μεσημέρι της Πέμπτης, 28 Αυγούστου 2014, με αριθμό πρωτοκόλλου 8329, ζητώντας τη σύλληψη του Πλοιάρχου και του Α΄ μηχανικού του εν λόγω πλοίου.

Η καταγγελία έγινε για το απαράδεκτο φαινόμενο που παρατηρούμε εδώ και πολλούς μήνες, κάτοικοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας, να δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα μεγάλα σύννεφα άσπρου καπνού κατά την αναχώρηση του πλοίου, όπου αναλόγως των καιρικών συνθηκών που επικρατούν καλύπτουν ολόκληρες περιοχές όπως τα Πευκάκια, τη Νεάπολη, τα Ταμπάχανα, τη Ζερβού κ.ά. 

Ο κ. Βασιλειάς διευκρίνισε πως προχώρησε στην καταγγελία ως πολίτης της Σάμου που δεν αντέχει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση, χωρίς την παρέμβαση των αρχών του τόπου.

Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε πως φαίνεται μέσα από το Λιμεναρχείο Σάμου οι καπνοί από το φουγάρο του «European Express».

Οι Λιμενικοί αλλά και ο κ. Εισαγγελέας Σάμου δεν βλέπουν τίποτα ? 

Γιατί δεν προχώρησαν έως σήμερα αυτεπάγγελτα στην ποινική δίωξη της εταιρίας και να οδηγήσουν στο αυτόφωρο τον Πλοίαρχο και τον Α΄ Μηχανικό? 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος, στον εκλεκτό Δημοσιογράφο κ.Μάνο Στεφανάκη και στο Ράδιο "ΑΡΜΟΝΙΑ 103,2FM", διευκρίνισε αλλά και ανέλυσε το σκεπτικό αυτής της νέας του παρέμβασης. 

Ας την παρακολουθήσουμε πιο κάτω:



Σχετικό δημοσίευμά μας : ΕΔΩ..!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: